Tarieven

De tarieven voor kinderopvang zijn bruto tarieven, uw netto kosten zijn altijd lager. De kosten voor kinderopvang betaal je niet alleen. Van de overheid krijg je een groot deel van de kosten terug. Dit is geregeld in de zogenaamde Wet Kinderopvang. De belastingvergoeding is in onderstaand overzicht per opvangvorm, verrekend met de tarieven van Avonturijn voor 2024 en hierdoor is de netto bijdrage voor ouders inzichtelijk.

Opvang in een kinderdagverblijf, de speelleergroep, de buitenschoolse opvang of de opvang die wordt verzorgd door een gastouder van Avonturijn, vallen onder de Wet Kinderopvang. De tarieven zijn bij Avonturijn inclusief luiers, voeding en alle tussendoortjes! De kosten voor het halen en/of brengen van en naar school zijn eveneens inbegrepen. De gastouder kan je wel vragen om luiers e.d. mee te brengen of kan kosten voor eten, drinken en vervoer in rekening brengen.

Dit is de tarievenlijst voor 2024.

Kinderopvang Avonturijn heeft een handige rekentool waarmee je gelijk kunt berekenen hoeveel de kinderopvang je uiteindelijk kost!

Bereken hier eenvoudig je netto opvangkosten

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Scroll naar boven