Tarieven

De tarieven voor kinderopvang zijn bruto tarieven, uw netto kosten zijn altijd lager. De kosten voor kinderopvang betaal je niet alleen. Van de overheid krijg je een groot deel van de kosten terug. Dit is geregeld in de zogenaamde Wet Kinderopvang.
Opvang in een kinderdagverblijf, de speelleergroep, de buitenschoolse opvang of de opvang die wordt verzorgd door een gastouder van Avonturijn, vallen onder de Wet Kinderopvang. De tarieven zijn bij Avonturijn inclusief luiers, voeding en alle tussendoortjes! De kosten voor het halen en/of brengen van en naar school zijn eveneens inbegrepen. De gastouder kan je wel vragen om luiers e.d. mee te brengen of kan kosten voor eten, drinken en vervoer in rekening brengen.

De tarievenlijst vind je hier terug.

Kinderopvang Avonturijn heeft een handige rekentool waarmee je gelijk kunt berekenen hoeveel de kinderopvang je uiteindelijk kost!

Bereken hier heel eenvoudig je netto opvangkosten


De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld alsjeblieft ….
 

Benieuwd naar Avonturijn?

Heb je vragen over onze opvangmogelijkheden, tarieven of ben je geïnteresseerd in een rondleiding op één van onze locaties of wil je nader kennismaken met één van onze gastouders? Onze medewerkers van de afdeling Planning & Klantcontacten of het gastouderbureau helpen je graag verder.

Contactinformatie afdeling Planning & Klantcontacten

maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00

bericht achterlaten via contactformulier (wij streven ernaar je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden).

Wil je jouw kind inschrijven voor één van onze opvangsoorten?