Login personeel

Kwaliteitshandboek Kinderopvang Avonturijn (METIS)
Zoek je informatie over bijvoorbeeld personeelsbeleid, organisatiebeleid en dergelijke. Dit én de bijbehorende protocollen en formulieren kun je terug vinden in het Kwaliteitshandboek van Avonturijn (HKZ).
Je kunt hier inloggen.

CAO Kinderopvang
Wil je de CAO raadplegen, dan kan dat hier.

Opleidingen

Als je bij Avonturijn wilt komen werken als pedagogisch medewerker is het van belang dat je een beroepsopleiding geldend voor de kinderopvang hebt afgerond.

In het onderstaande overzicht kun je terug lezen welke opleidingen volstaan om bij ons te komen werken op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

Download de kwalificatie-eis pedagogisch medewerkers

Stages / Erkend leerbedrijf

Ontdek en ontwikkel je talenten bij Avonturijn! We hebben jaarlijks plaats voor een tiental studenten die het vak van pedagogisch medewerker willen leren. Start je loopbaan goed bij ons, studenten komen na afronding van hun studie regelmatig in dienst bij Avonturijn.

Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Avonturijn is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je bij Avonturijn de nodige vaardigheden voor je toekomstige beroep als pedagogisch medewerker kunt leren en dat je goede begeleiding krijgt tijdens je stage. Voor stagiaires is dit van belang, omdat alleen het volbrengen van een stage bij een erkend leerbedrijf recht geeft op een diploma. Onze praktijkcoördinator, Corien Wesselkamp kan je meer hierover vertellen. Zij is per mail te bereiken op 0573-760213 of per mail op c.wesselkamp@avonturijn.nl

Vragen over inloggen? We helpen je graag!