Login personeel

Kwaliteitshandboek Kinderopvang Avonturijn (KWIBUSS)
Zoek je informatie over bijvoorbeeld het personeelsbeleid, organisatiebeleid, beleid over Veiligheid & Gezondheid en dergelijke. Dit én de bijbehorende protocollen en formulieren kun je terug vinden in het digitale kwaliteitshandboek van Avonturijn (HKZ).
Je kunt hier inloggen.

CAO Kinderopvang
Wil je de CAO raadplegen, dan kan dat hier.

Opleidingen
Als je bij Avonturijn wilt komen werken als pedagogisch medewerker is het van belang dat je een beroepsopleiding geldend voor de kinderopvang hebt afgerond.
In het onderstaande overzicht kun je terug lezen welke opleidingen volstaan om te werken op de kinderdagopvang, speelleergroep of bij de buitenschoolse opvang.
Download de kwalificatie-eis pedagogisch medewerkers

Stages / Erkend leerbedrijf
Ontdek en ontwikkel je talenten bij Avonturijn! We hebben jaarlijks plaats voor een tiental stagiares die het vak van pedagogisch medewerker willen leren. Start je loopbaan goed bij ons, stagiaires komen na de afronding van hun opleiding regelmatig in dienst bij Avonturijn.

Erkend Leerbedrijf
Kinderopvang Avonturijn is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je bij Avonturijn de nodige vaardigheden voor je toekomstige beroep als pedagogisch medewerker kunt leren en dat je goede begeleiding krijgt tijdens je stage. Voor stagiaires is dit van belang, omdat alleen het volbrengen van een stage bij een erkend leerbedrijf recht geeft op een diploma. Onze praktijkcoördinator, Lotte Janssen kan je meer hierover vertellen. Zij is van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken op (0573) 760 213 of per mail op l.janssen@avonturijn.nl

Vragen over inloggen? We helpen je graag!