Onze kwaliteit

Pedagogisch beleid

Jij en vooral je kind moeten zich bij ons thuis voelen. Het is belangrijk dat jij met een gerust hart kunt werken en weet dat je kind het fijn heeft bij ons. Avonturijn heeft dan ook een pedagogisch beleid dat ervoor zorgt dat je kind zich prettig en veilig voelt en zich ontwikkelt.

Lees hier meer over ons pedagogisch beleid.

A5A0225_LR
A5A0210_LR

Kiezen van kinderopvang

Het kiezen van goede kinderopvang betekent nogal wat. Wij realiseren ons dat elke dag. Het uit handen geven van je kind is moeilijk. Logisch! Je wilt er immers zeker van zijn dat je kind in goede handen is, op een plek is die je vertrouwen geeft en waarin je kind zich volop kan ontwikkelen.

Daarom vertellen wij je graag meer over de verschillende opvangvormen. Hierdoor kun jij een bewuste keuze maken in het belang van jezelf, maar vooral je kind. Je mag ervan verzekerd zijn dat wij je kind met alle aandacht en zorg zullen omringen.

Ruilservice

Bij Avonturijn denken we graag met je mee. We proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van ouders. Onze gratis ruilservice is daar een voorbeeld van. Soms is het wenselijk om een opvangdag te ruilen. Maar ook een dagje extra opvang afnemen is bij ons mogelijk.

Lees hier meer over onze gratis ruilservice.

A5A0404_LR-1024x683
Scroll naar boven