Kinderopvang 0-4 jaar

Het kinderdagverblijf is een vertrouwde en veilige omgeving voor je baby, peuter of kleuter. Je kind kan zich hier optimaal ontwikkelen. Jonge kinderen leren door spel. Ze leren door kijken en imiteren, door uitproberen en ontdekken, door herhaling en rituelen en door meehelpen en meedoen. Het stimuleren van spel is een belangrijke taak van de pedagogisch medewerkers. Zij scheppen de voorwaarden voor spel, grijpen en creëren kansen en geven woorden aan de ervaringen van kinderen. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn of haar tempo en op zijn of haar eigen manier. De pedagogisch medewerkers sluiten hier met veel liefde en betrokkenheid op aan. Avonturijn heeft 9 kinderdagverblijven verspreid over de Achterhoek, zo zitten we altijd wel ergens bij jou in de buurt.

Jouw baby op het kinderdagverblijf
Baby’s worden heerlijk vertroeteld door ons. We kunnen het aantal knuffels per jaar niet tellen! Natuurlijk is het belangrijk dat er veel rust en regelmaat is voor je baby. Daar zorgen we dan ook voor.

Jouw dreumes of peuter op het kinderdagverblijf
Hoe groter je kind groeit, hoe meer avontuur er te beleven is op onze kinderopvang. Zowel binnen als buiten. Beweegspelletjes, de natuur in, lekker buiten ravotten of wandelen in de bolderkar, muziek maken, naar de opa’s en oma’s: het zijn zomaar dingen die jouw dreumes of peuter bij ons op een dag beleeft. Natuurlijk gezellig samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes!

Het kinderdagverblijf biedt:

  • Opvang op werkdagen voor kinderen van 0-4 jaar
  • Reguliere opvangtijden zijn tussen 07.30 uur en 18.00 uur
  • Verlengde opvang vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur is op aanvraag mogelijk

Wil je, voordat je besluit om je baby, dreumes of peuter bij ons in te schrijven, eerst nog een kijkje nemen op één van de locaties, dat kan natuurlijk! We maken hiervoor graag even wat tijd vrij en vertellen je dan graag meer.

Maak dus gerust je wens voor een rondleiding hier kenbaar. Heb je nog een andere vraag en wil je teruggebeld worden, dan kan uiteraard ook. Vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven