Mission statement

Kinderopvang Avonturijn is een professionele en maatschappelijke organisatie voor de ontwikkeling en opvang van kinderen van 0-13 jaar. Avonturijn heeft meerdere locaties voor kinderdagopvang, speelleergroepen, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in de Achterhoek.

Kindbelofte

Elke dag samen op avontuur

Ontdekken wat je leuk vindt. Dat doe je iedere dag bij kinderopvang Avonturijn. Een uitje naar de boer. Op bezoek bij de bibliotheek. Of spelen en ravotten op het plein. Je krijgt volop de ruimte om je eigen talent te ontdekken en ontwikkelen. Alle vertrouwen dat hoe ouder je wordt, je steeds meer dingen zelf kunt. We kijken mee en volgen je. Bij ons ontdek je wie je bent. Je leert omgaan met andere mensen om je heen.

‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat doe ik?” Allemaal belangrijke vragen waar je zonder dat je het zelf doorhebt al volop mee bezig bent. Je speelt in verschillende groepjes. Daarbij leer je omgaan met mensen die anders zijn dan dat jij bent. En zo werkt het ook in de wereld om je heen. We geven je volop handvatten om te ontdekken wie je bent en wie je graag wilt zijn. Je bent volop in ontwikkeling. Bij ons leer je ontdekken en nieuwsgierig zijn naar andere mensen en de wereld. Klaar om op avontuur te gaan. Zelfbewust en vol zelfvertrouwen.

Kernwaarden

Het kompas staat voor Avontuur

Avontuur
Bij ons is iedere dag weer een avontuur

Medewerkers krijgen volop de ruimte. Om erop uit te gaan. Creatief te denken. Zo ontdekken onze kinderen de wereld om zich heen. Ontdekken zij wie ze zijn en wat ze leuk vinden. En hoe fijn is het als ouder als je ziet dat je kind zich vormt. Groeit. En plezier heeft.

De vlieger staat voor Vertrouwen

Vertrouwen
De basis waar vanuit wij werken

Iedereen mag zijn en worden wie ze zijn. Onze kinderen en medewerkers geven we het vertrouwen om zelf te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Voor onze mede­werkers betekent dit dat wij geloven dat zij dé expertise hebben. Dus laten we hen vrij in hun werk.

Onze kinderen geven we vertrouwen door hen beetje bij beetje los te laten. Zelf leren spelen. Zelf uitvinden. Maar natuurlijk houden we altijd een oogje in het zeil. Daardoor kun jij als ouder je kind met een gerust hart brengen. Onze medewer­kers weten alles over de ontwikkeling van kinderen. Jouw kind zit bij ons op de juiste plek.

De sterrenkijker staat voor Aandacht

Aandacht
We zien wie jij bent

Iedereen is anders. We zien wie onze kinderen echt zijn en wat ze nodig hebben. Werkt iets minder goed of voelt een kind zich niet fijn? Samen kijken we naar een oplossing die past. Hierin nemen wij de ouder mee.

Zonder onze medewerkers zouden we niet bestaan. Zij zijn Avonturijn. We zorgen ervoor dat ze zich gehoord voelen. Door er voor hen te zijn en mee te den­ken in oplossingen. Zij krijgen volop de ruimte zich te ontwikkelen.

De bal staat voor Samen

Samen
We doen het écht samen

Onze kinderen leren omgaan met andere, nieuwe mensen om zich heen. Ze leren samen spelen en ‘werken’. Soms moet je het even alleen doen. Maar er is altijd iemand om je heen. Als ouder merk je dat we samen staan voor de ontwikkeling van je kind. We vertellen je hoe de dag was en denken graag met je mee. Ook als het even niet vanzelf gaat.

Samen met onder andere de scholen, zorg en sportver­eniging in de buurt zorgen we voor een veilige en gezonde groeibasis voor onze kinderen. Dát is waar we samen voor staan.

Scroll naar boven