Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Buitenschoolse opvang (bso) is op avontuur gaan bij Kinderopvang Avonturijn! En buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd na een schooldag of tijdens de schoolvakanties. We halen je kind op bij school of in de klas. Dat doen we lopend of met een bakfiets. Is de afstand te ver om te lopen, dan staan onze eigen medewerkers aan de poort met een auto en zij brengen de kinderen naar de bso. Aan ouders worden geen extra kosten voor vervoer in rekening gebracht. Handig om te weten! Avonturijn heeft diverse buitenschoolse opvang locaties verspreid over de Achterhoek. Zo is er altijd een bso locatie bij jou in de buurt.

Buitenschoolse activiteiten
Sporten na schooltijd? Lekker vies worden in het bos? Koken? Schilderen? Het kan allemaal. Maar even lekker niets doen en je terugtrekken met een boek, of gewoon lekker ‘chillen’ met vrienden, kan natuurlijk ook. We zijn graag een actieve buitenschoolse opvang waar kinderen leren, spelen, ontdekken en ontspannen. We zijn veel buiten én…vies worden mag!

Buitenschoolse opvang in de schoolvakanties
Onze vakantieopvang is een feestje! Bijzondere programma’s, vaak met een leuk thema. En niet te vergeten: uitdagende activiteiten en leuke uitstapjes!

Voorschoolse opvang
Voorschoolse opvang
is een uitkomst als je vroeg naar je werk gaat. Je kind is vanaf 07.00 uur al van harte welkom bij ons. Eventueel met een meegebracht ontbijt. Wij brengen je kind veilig naar school.

 

Scroll naar boven