Gastouderopvang Poppy

Hallo, Ik ben Anja (1981) en woon samen met mijn man Henk Jan (1976) en 2 dochters, Demi (2006) en Meike (2008) in het buitengebied van Exel (Laren).

Onze hond, kat en varkentjes zorgen voor een hoop gezelligheid in en om het huis. Ik hou van het buitenleven, vandaar ook de naam Poppy (Engels voor klaproos). Als de kinderen het leuk vinden, kunnen ze me helpen in de pluktuin of moestuin. Ook een wandeling naar het bos maken en kijken wat we onderweg allemaal zien en ontdekken is gezellig en leerzaam. Bij mij op de opvang bied ik naast het buitenleven natuurlijk ook binnen de ruimte en tijd om lekker te spelen, zingen, dansen en ook samen te knutselen of in alle rust een boekje te lezen.

Ik ben inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Allemaal in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Ik begeleid en stimuleer de kinderen graag om zich verder te ontwikkelen, vooral door ze veel ervaringen op te laten doen en zelf dingen te laten proberen. Baby’s volgen hun eigen ritme en met de grotere kinderen volg ik een vast dagritme. Dit bied duidelijkheid en zorgt voor een gevoel van veiligheid.

Als opleiding heb ik SPW niveau 4 en daarnaast heb ik 2 VVE certificaten gehaald, Kaleidoscoop en Uk&Puk. Onlangs heb ik nog een workshop gebarentaal met kinderen gevolgd. Erg interessant om taal te ondersteunen met gebaren en dan ook zien dat de kleine kinderen het gaandeweg proberen mee te doen, waardoor ze meer handvaten hebben om te communiceren. Ik gebruik de gebaren daarom ook in mijn opvang.

Ik vind het in mijn opvang belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Dat de kinderen samen kunnen spelen, maar naar behoefte ook hun eigen spel kunnen spelen. Ik wil voor ouders flexibel zijn, maar voor kinderen is het ook belangrijk dat er regelmaat is.  Daarom werk ik met vaste uren op contract. Mijn opvang is open van 7:00 uur tot 18:00 uur.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 4 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 18.00 uur, woensdag en vrijdag in overleg
Ervaring als gastouder sinds: 23 jaar ervaring in de kinderopvang, sinds oktober 2023 als gastouder.
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee
Type locatie: Twee onder een kap in het buitengebied
Tuin aanwezig: Ja, met een afgezet gedeelte om te spelen
Huisdieren aanwezig: Ja, hond, kat en varkens

 

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Anja GOB Logo

Gastouderopvang Poppy

Exelseweg
7245 VE Exel (Laren)

Geboortejaar: 1981

LRK nummer

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven