Gastouder Tamara

Dag! Mijn naam is Tamara. Ik woon samen met mijn man, onze dochter, pleegdochter en ons hondje in Doetinchem. Wij wonen in de wijk de Huet.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, met ze te spelen en ze zien opgroeien. Ik wil een gezellige en leuke tijd bieden voor uw kinderen met veel spelplezier en leuke bezigheden. Gastouderopvang ‘het Kleine Pandahuis’ vind het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandige en evenwichtige mensen met respect voor anderen en zichzelf.

Ik reageer op een positieve manier op het gedrag en emoties van kinderen, dit stimuleert hun zelfvertrouwen. Doordat ik kinderen serieus neem, merken ze dat ze geaccepteerd worden. Ik houd rekening met ieder kind en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de thuissituatie. Het kind kan zich hier welkom voelen en elk kind krijgt individuele aandacht. Doordat je op een positieve manier met elkaar omgaat stimuleert dit ook hun sociale ontwikkeling. Ik help kinderen zelfstandig worden: wat ze zelf kunnen, mogen ze ook zelf doen.

Kinderen leren bij mij om samen te spelen en te delen, op elkaar te wachten en samen op te ruimen. Maar ook te zorgen voor elkaar als er bij iemand iets niet lukt. Zelf de kinderen een oplossing laten bedenken, geeft kinderen meer vertrouwen.

Ik bied een sociale leeromgeving voor het kind waarin regels en afspraken door mij duidelijk worden aangegeven. Zo leert het kind om te gaan met de gedragsregels. Het stellen van regels is belangrijk, maar het is ook belangrijk hier flexibel mee om te gaan. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen normen en waarden.

Ons gastoudergezin wordt door ons gezien als een aanvulling op onze eigen gezinssituatie. Kinderen kunnen zo in aanraking komen met andere aspecten van culturen en de diversiteit van onze samenleving.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 12 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag en tijden in overleg. Ook flexibele opvang is bij mij mogelijk
Ervaring als gastouder sinds: 2013
Mogelijkheid om kinderen te halen van school:
Type locatie: Rijtjeswoning
Tuin aanwezig: Ja
Huisdieren aanwezig: Ja, een hond

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Gastouder-Tamara

Gastouder Tamara

Wolborgenmate 20
7006 DH Doetinchem

Geboortejaar: 1992

LRK nummer 160982595

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven