Gastouder Ramona

Dag! Ik ben Ramona getrouwd met Peter en samen hebben we 2 dochters: Dimphy is geboren in 2006 en Ninthe in 2008. Wij wonen in Doetinchem in de wijk Overstegen in een ruime tussenwoning. Het natuurpark is dichtbij en er zijn er verschillende speeltuintjes in de buurt. Wij hebben een ruime achtertuin waar ook een stukje moestuin bij zit. In de huiskamer wordt gespeeld, geknutseld, kunnen we tv-kijken, liedjes luisteren, dansen en nog veel meer.  Ik werk met een dagboekje waar de bijzonderheden in geschreven worden door ouder(s) en ook door mij. Zo krijg je bij het ophalen: Een verslag van de dag!

In de kamer staat een kast met speelgoed. Het speelgoed wordt geregeld gewisseld of aangepast aan een thema b.v. dokter, winkel, eten koken. Boven staan ledikantjes voor de hele kleintjes die nog even een dutje moeten doen. Ook is er een box, kinderstoel, buggy, wipstoel en zitverhoger aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 4 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m donderdag van 07:00 tot 18:00. Eventueel andere tijden zijn in overleg mogelijk. Flexibele opvang is ook mogelijk met een minimum afname van 16 uren per week.
Ervaring als gastouder sinds: 2015
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee
Type locatie: Rijtjeswoning
Tuin aanwezig: Ja
Huisdieren aanwezig: Ja

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Ramona-Bruil-Hartjes3

Gastouder Ramona

Van Starkenborghstraat 102
7002 EH Doetinchem

Geboortejaar: 1981

LRK nummer 946772885

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven