Gastouder Meggy

Dag! Mijn naam is Meggy en graag vertel ik je wat meer over ons gezin. Samen met mijn man Henri, dochter Femm en hond Tosca (kruising tussen een Labrador en Golden Retriever) wonen we in het buitengebied van Zelhem. Dichtbij Coen Evers, speeltuin en cafetaria. Ons huis is een helft van een boerderij, die we zelf volledig hebben opgeknapt.

In mijn opvang heb ik met name kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Dit heeft als reden dat oudere kinderen meestal naar (verschillende) scholen gaan en ik ze dan niet op het juiste moment kan ophalen. Vragen kan natuurlijk altijd en ik ben ook zeker bereid om mee te denken en te kijken wat er mogelijk is.

Wat ik belangrijk vind is voorspelbaarheid en regelmaat, de drie ‘R-en’ pas ik dan ook in mijn opvang toe. En ook kijk ik goed naar de kinderen. Mochten ze ontzettend moe zijn, dan gaan we niet uitgebreid van alles ondernemen, maar even relaxen of naar bed. Ik wandel en/of fiets heel graag met de kids. Maar ook ga ik met ze naar de winkel voor wat boodschappen of bij mooi weer gaan we er lekker op uit en picknicken onderweg. Als het maar gezellig is, dat vind ik het belangrijkste.

Meer informatie

Opvangvorm: In principe 0 - 4 jaar en oudere kinderen in overleg vanwege halen en/of brengen naar school
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag en opvangtijden zijn goed bespreekbaar
Ervaring als gastouder sinds: 2017
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Een school in Zelhem is voor mij het handigste
Type locatie: Helft van een boerderij
Tuin aanwezig: Ja
Huisdieren aanwezig: Ja, een hond

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Meggy-zelhem

Gastouder Meggy

Korte Broekstraat 4
6999 DG Hummelo

Geboortejaar: 1991

LRK nummer 319102531

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar top