Gastouder Linda

Dag, ik ben Linda! Sinds december 2014 woon ik samen met mijn vriendin in Doetinchem en sinds 2021 zijn wij de trotse ouders van dochter Jet. Tijdens de opleiding Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 van het Graafschap College heb ik diverse stages gelopen. Zowel op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, een bso-locatie én bij een gastoudergezin van Avonturijn. Dat laatste sprak mij zo enorm aan, dat ook ik daar nu mijn werk van heb gemaakt!

Het leuke aan gastouder zijn is, dan ik van alles met de kinderen mag en kan ondernemen. We zingen veel en voorlezen is eveneens favoriet, maar ook bakken, uitstapjes maken en knutselen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het ontdekken van de materialen en vooral lekker bezig zijn. Kinderen wil ik graag een veilige basis bieden, een ”thuis”, een plek waar zij zich kunnen ontspannen en zich zelf kunnen zijn. Kinderen leren van en door elkaar.

Bij mij in de opvang worden allerlei vaardigheden gestimuleerd door bijvoorbeeld elkaar te helpen, samen het speelgoed op ruimen of het samen vieren van feestelijke gebeurtenissen.  We hebben een grote woning met tuin, waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Bovendien hebben we boven een kamer zo ingericht, dat onze gastkinderen een eigen plek hebben om te slapen.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 4 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m donderdag van 08:00 tot 18:00
Ervaring als gastouder sinds: 2015
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee
Type locatie: Een mooie tussenwoning in Doetinchem
Tuin aanwezig: We hebben een heerlijke tuin en onze wijk biedt veel gelegenheid tot buiten spelen (onder toezicht)
Huisdieren aanwezig: Nee

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Linda-jurriens-Doetinchem

Gastouder Linda

Papaverstraat 11
7004 CH, Doetinchem

Geboortejaar: 1990

LRK nummer 153406999

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven