Gastouder Hilda

Welkom! Ik ben Hilda en woon samen met mijn man Edwin en onze twee kinderen Joy en Luca in een nieuwbouwwijk in Ruurlo. Naast mijn baan in het speciaal basisonderwijs in Arnhem, werk ik thuis als gastouder.

We spelen veel buiten in de tuin en maken regelmatig uitstapjes in de buurt met de auto of de bakfiets. Minstens 1x per maand zijn wij in de bibliotheek te vinden bij het voorleesuurtje voor kinderen van 0-4 jaar. We overleggen samen wat we willen doen en wisselen activiteiten af met ontspanning zoals voorlezen of picknicken.

Als gastouder bij Avonturijn en werknemer bij de Onderwijsspecialisten, is voor mij scholing en feedback op mijn manier van werken erg belangrijk. Dit doe ik in de avonduren en op studiedagen. Dagelijks maak ik veel foto’s en schrijf ik bij de jongste kinderen een schriftje met onze belevenissen.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 10 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag en dinsdag hele dagen en op de andere dagen alleen de avonden en het weekend. In schoolvakanties ben ik op meerdere dagen in de week beschikbaar
Ervaring als gastouder sinds: 2013
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, bij Wonderwijs en de Willibrordusschool
Type locatie: Hoekwoning met uitbouw
Tuin aanwezig: Ruime tuin met diverse speeltoestellen
Huisdieren aanwezig: Nee

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Hilda-ruurlo

Gastouder Hilda

Kremerskamp 23
7261 TG Ruurlo

Geboortejaar: 1982

LRK nummer 135883192

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven