Gastouder Erna

Mijn naam is Erna en ik woon al sinds 1994 in Ruurlo, samen met mijn twee kinderen Niek (1999) en Ilse (2003). Helaas is mijn man in 2007 overleden. Sinds 2005 werk ik als gastouder bij Avonturijn. Dit doe ik met heel veel plezier. Elke dag is anders en kinderen geven mij veel energie en inspiratie. Ik kan bijvoorbeeld heerlijk genieten van kinderen als zij lekker aan het spelen zijn in hun eigen fantasie wereld.

Ik vang kinderen op van 0 tot 13 jaar op en ben flexibel als het gaat om oppasdagen en/of -tijden. Op de woensdagochtenden ga ik met de peuters naar peutergym. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier bij mij komen en dat ze zich thuis voelen. Ik sta open voor veel dingen en in overleg is er veel mogelijk. Vanzelfsprekend krijgen de kinderen bij mij eten(brood/tussendoortjes) en drinken. Dit gebeurt aan tafel of bij mooi weer buiten. Buiten hebben wij een afgesloten tuin met gras waarop heerlijk gespeeld kan worden. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld skelteren, steppen, glijden en tenten maken. Tevens ga ik graag met de kinderen naar het bos om te picknicken, boomtikkertje te doen of verstoppertje te spelen. Natuurlijk kan er ook heerlijk binnen gespeeld worden: tekenen, kleien, bordspelletjes, tenten maken, dansen , zingen, voorlezen, knutselen, koekjes bakken en wat al niet meer.

Ik ben een erkend leerbedrijf (SBB) voor het begeleiden van stagiaires. Dus af en toe zie je een nieuw gezicht die mee helpt in huis. Dit vind ik erg leuk, want ik leer ook van hen. Zij geven mij inzicht en creativiteit.

 

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 13 jaar
Opvangdagen en tijden: Van maandag t/m vrijdag van 's-morgens tot eind van de middag (ongeveer 17.30 uur).
Ervaring als gastouder sinds: 2005
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Als het mogelijk is breng en haal ik kinderen van/naar de basisschool.
Type locatie: Half vrijstaande woning in het dorp Ruurlo
Tuin aanwezig: Ja, een heerlijke tuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken
Huisdieren aanwezig: Wij hebben katten en honden, over de omgang met de katten en honden worden duidelijke afspraken gemaakt.

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Foto-Erna-peters-Ruurlo

Gastouder Erna

Henri Dunantlaan 17
7261 BW Ruurlo

Geboortejaar: 1967

LRK nummer 121628887

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven