Gastouder Dorien

Dag! Mijn naam is Dorien. Samen met mijn man Antoon en onze twee kinderen Thimo (2002) en Iris (2003) wonen wij op ons melkveebedrijf in het buitengebied van Halle, in het buurtschap Wolfersveen.

We hebben een grote buitenruimte met allerlei speelattributen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Omdat we “buitenaf” wonen, kunnen de kinderen ook kennismaken met allerlei dieren o.a. katten, hond, konijnen, cavia’s, kippen, eenden en allerlei verschillende vogels. Natuurlijk ook met onze koeien en kalfjes.

Ook binnen is er genoeg speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Als het echt te slecht weer is om buiten te spelen, hebben we een mooie ruimte op de deel, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven als ze toch graag even willen ravotten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en lekker zichzelf kunnen zijn. Door samen met ze te spelen, lezen, zingen, spelletjes doen, knutselen en wat de kinderen zelf nog verzinnen maak ik er, samen met de kinderen steeds een gezellige dag van.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 12 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag. Tijden afhankelijk van vraag ouders. Avonden, nachten en weekenden zijn in overleg ook mogelijk
Ervaring als gastouder sinds: Sinds 2010
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, van IKC Succesbos in Wolfersveen
Type locatie: Boerderij met grote buitenruimte
Tuin aanwezig: Ja
Huisdieren aanwezig: Hond en katten en nog veel verschillende dieren buiten

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Dorien-peters-halle

Gastouder Dorien

Petersdijk 14
7025 CT Halle

Geboortejaar: 1968

LRK nummer 422534717

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven