Gastouder Brigitte

Ik ben Brigitte en getrouwd met Martin. Samen hebben wij twee kinderen: dochter Nina (2001) en zoon Luka (2004). Sinds 2003 ben ik al gastouder en ben daarnaast jarenlang vrijwilligster geweest op de peuterspeelzaal.

Ik vind het belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer waarbij veiligheid, geborgenheid én gezelligheid voorop staan! Wij hebben een heerlijke grote tuin, waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Bovendien wonen wij aan de rand van het bos, dus wandelen en van alles ontdekken in het bos, is iets dat we graag en veel doen!

Op regenachtige dagen zijn we wat meer binnen, waar de kinderen zich natuurlijk kunnen vermaken met allerlei spel- en knutselmateriaal. Maar we ook samen dansen, liedjes zingen, gek doen, een tent bouwen in de kamer, (bijna) alles kan bij mij!

Daarnaast zijn voor mij goede omgangsvormen naar elkaar, normen en waarden, ook erg belangrijk. Ik hanteer een vaste dagindeling.  Dit brengt rust en is herkenbaar voor de kinderen en geeft hen houvast. Verder hebben wij zowel binnen- als buitenshuis huisdieren en wil ik de kinderen leren om op een verantwoorde en respectvolle manier met dieren om te gaan.

Meer informatie

Opvangvorm: 0 - 4 jaar
Opvangdagen en tijden: Maandag t/m donderdag, tijden in overleg
Ervaring als gastouder sinds: 2003
Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee
Type locatie: Vrijstaande woning
Tuin aanwezig: Ja, we hebben een grote tuin met veel speelmogelijkheden
Huisdieren aanwezig: De hond en een hamster hebben we binnen en buiten hebben we cavia's

Benieuwd of deze gastouder nog plek heeft?

Neem dan contact op met het gastouderbureau. Samen kijk we graag naar de mogelijkheden voor jou en je kindje.

Gastouder-Brigitte

Gastouder Brigitte

Varsselseweg 58
7255 NR Hengelo

Geboortejaar: 1969

LRK nummer 157709607

Ervaar het bij Avonturijn.

Scroll naar boven