Speelleergroep 't Onderdeurke

Onze speelleergroep is gevestigd in de Barchschole. Hierdoor kunnen we, samen met de leerkrachten van de onderbouw, werken aan de doorgaande ontwikkellijn van kinderen. Onze peuters maken al vroeg kennis met de kleuters, de juffen en de ruimtes binnen school. Omdat we veel samen optrekken is de overgang naar school straks een prettige, kleine stap.

Activiteiten bij ‘t Onderdeurke

Wij werken met thema’s die peuters leuk vinden. Samen ontdekken, leren, plezier maken en avonturen beleven staan bij ons centraal.

Over de locatie

Onze gezellige groepsruimte is ingericht in verschillende hoeken zoals een bouwhoek en huishoek. Peuters worden zo geprikkeld om alleen of samen op ontdekkingstocht te gaan.

Buitenspelen

Buiten is veel te beleven op de grote groene buitenspeelplaats! Er is een zandbak en schuur met fietsjes, trekkers en ander spelmateriaal. We delen de buitenruimte met school. Dat is gezellig want zo spelen we vaak samen met de kleuters.

Een enthousiast team

Op ‘t Onderdeurke werken al jaren dezelfde gezichten: twee vaste pedagogisch medewerkers die samen met de peuters op avontuur gaan!

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 623741714 (klik hier voor meer informatie)

Barchem_SLGR-Onderdeurke

Speelleergroep 't Onderdeurke

Beukenlaan 24
7244 BB Barchem

0573 - 760 220 / 06 - 43466034
kc-barchem@avonturijn.nl

LRK nummer 623741714
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573 - 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-barchem@avonturijn.nl

Scroll naar top