Speelleergroep SamSam

Onze locatie bevindt zich letterlijk tussen twee basisscholen in: De Rank en De Vennegötte. Met beide scholen hebben we een goede samenwerking. Als je peuter straks naar school gaat, is de overgang minder groot.

Activiteiten bij SamSam

We werken door het gehele jaar aan verschillende, uitdagende thema’s. Daarbij houden we rekening met de interesses van kinderen en wat er leeft in de groep. We hebben goed in beeld aan welke ontwikkelingsgebieden we werken.

Bij elk thema gaan we op zoek naar een uitstapje of een gast in de groep. Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje naar de brandweer of de bakker, of muzieklessen in de groep.

Over de locatie

Tijdens de ochtenden maken we gebruik van twee ruimtes van school, ons eigen lokaal en de ruimte van bso Juno. Genoeg mogelijkheden dus! Op die manier kunnen we in kleine groepen spelen en werken als de groepssamenstelling daarom vraagt.

Buitenspelen

Buitenspelen doen we op het schoolplein, samen met de kleuters. Daar zie je regelmatig dat broertjes en zusjes elkaar opzoeken en dat de kleuters en peuters graag samen spelen.

Een enthousiast team

Het team bestaat uit vaste, enthousiaste en ervaren medewerkers, die allen VVE geschoold zijn, staan voor je kind en jou klaar.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 778285200 (klik hier voor meer informatie)

Lochem_curieplein

Speelleergroep SamSam

Curieplein 21
7242 KH Lochem

0573 - 760 211 / 06 - 18253618
samsam@avonturijn.nl

De ingang van deze locatie zit aan het Pearsonplein.

LRK nummer 778285200
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573- 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-lochem@avonturijn.nl

Scroll naar boven