Speelleergroep de Kleine Garve

Onze speelleergroep is gevestigd in basisschool De Garve. In de Garve zijn de Mr. G. Propschool en de Prins Hendrikschool gehuisvest. De kleuters van beide scholen zijn gehuisvest in de kleine Garve, waar ook het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zijn ondergebracht. Hierdoor kunnen we, samen met de leerkrachten van de onderbouw, werken aan de doorgaande ontwikkellijn van kinderen. Onze peuters maken al vroeg kennis met de kleuters, de juffen en de ruimtes binnen de scholen. Ook aan de peuters die op het kinderdagverblijf zijn geplaatst kunnen we een ontwikkelingsgericht aanbod bieden. En omdat we veel samen optrekken is de overgang naar één van de scholen straks een prettige, kleine stap.

Activiteiten bij de kleine Garve

Wij werken met thema’s die peuters leuk vinden. Samen ontdekken, leren, plezier maken en avonturen beleven staan bij ons centraal.

Over de locatie

Onze gezellige groepsruimte is ingericht in verschillende hoeken zoals een bouwhoek en huishoek. Peuters worden zo geprikkeld om alleen of samen op ontdekkingstocht te gaan.

Buitenspelen

Buiten is veel te beleven op de grote groene buitenspeelplaats! Er is een zandbak en schuur met fietsjes, trekkers en ander spelmateriaal. We delen de buitenruimte met school. Dat is gezellig want zo spelen we vaak samen met de kleuters.

Een enthousiast team

Op de kleine Garve werken pedagogisch medewerkers die samen met de peuters op avontuur gaan!

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 281329266 (klik hier voor meer informatie)

Lochem_A5A0642-1920x1280

Speelleergroep de Kleine Garve

Groene Kruisstraatje 4
7241 BP Lochem

0573 - 760 221 / 06 - 18253610
kleinegarve@avonturijn.nl

LRK nummer 281329266
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573- 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-lochem@avonturijn.nl

Scroll naar boven