Speelleergroep Boemerang

Onze locatie is gehuisvest in basisschool Arcade gelegen in de wijk Scheperkamp. Veel kinderen uit deze wijk bezoeken ook de school. We werken nauw samen met de leerkrachten van school. Een vertrouwde omgeving voor peuters van twee tot vier jaar in een sfeervolle, gezellige omgeving, waar spelen en leren hand-in-hand gaan. Ook komen er kinderen uit de wijk Leesten (Zutphen).

Activiteiten bij Boemerang

We werken met de methode Startblokken: iedere zes weken is er een thema dat peuters leuk vinden. Activiteiten zijn gericht op het thema en we gaan op pad. Zo hebben we al met de bus een bezoek gebracht aan het ziekenhuis of de brillenshop of Albert Heijn in het dorp.

Over de locatie

Onze groep is ingericht in verschillende hoeken. Denk bijvoorbeeld aan een bouwhoek, huishoek en themahoek. Peuters kiezen zelf waar ze willen spelen.

Buitenspelen

We spelen buiten op het schoolplein van de kleuters. Soms zijn we tegelijk buiten en dat is voor kinderen die een ouder broertje of zusje in de onderbouw hebben, een feest van herkenning! Bij slecht weer maken we gebruik van het speellokaal.

Een enthousiast team

Bij Boemerang werken twee vaste medewerkers die met alle plezier voor jou en je kind klaarstaan.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 133927106 (klik hier voor meer informatie)

Warnsveld

Speelleergroep Boemerang

Het Horseler 1
7232 GA Warnsveld

0575 - 760 257 / 06 - 14435000 boemerang@avonturijn.nl

LRK nummer 133927106
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573- 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-warnsveld@avonturijn.nl

Scroll naar boven