Kindcentrum Avonturijn Laren

KC Laren heeft twee dagopvanggroepen en daarbij is er ook een speelleergroep en een buitenschoolse opvang locatie. De locatie is gehuisvest naast twee basisscholen. Dat is fijn, want zo zijn jij en je kind al bekend met in de omgeving en groeien jullie hierin mee! Naast een gezellige locatie kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen op het grote, groene speelterrein.

Activiteiten bij Kindcentrum Avonturijn Laren

We werken met verschillende thema’s door het jaar heen, denk aan bijvoorbeeld kunst en natuur. We hebben een samenwerking met de bibliotheek, lenen speelgoed bij de speelotheek en hebben een voorleesoma die elke week bij ons komt. Bewegen en gezond eten en drinken vinden wij belangrijk. Maar ook komen we dagelijks buiten en maken we kennis met alle weersomstandigheden door het jaar heen.

Omdat onze locatie aan de rand van het dorp zit kunnen we makkelijk het dorp in om naar de lokale winkels te gaan. Maar ook kunnen we snel op pad naar bijvoorbeeld het bos met onze bakfiets of wandelwagen.

Over de locatie

Alle groepen zijn voorzien van veel daglicht omdat ze allen aansluitend zijn aan een fijne, grote tuin met genoeg ontdek- en speelmogelijkheden. Deze mogelijkheden worden in de komende periode nog uitgebreider wanneer onze buitenruimtes opnieuw worden aangelegd voor een complete speel, ontdek- en natuurbeleving.

Buitenspelen

Buiten spelen doen we op onze twee buiten pleinen. Kijken wat er in het moestuintje groeit, klimmen op de boomstammen, en natuurlijk met modder in de zandbak. Ook hebben we lekker de ruimte om te fietsen, steppen en op de tracktors rond te rijden. Kinderen kunnen hier volop rennen, fietsen, klimmen en klauteren! En natuurlijk is er voldoende plek buiten om even lekker uit te rusten, of even op jezelf te zijn. Natuurlijk ontbreekt een zandbak om heerlijke taartjes te bakken ook niet!

Een enthousiast team

Ons team bestaat uit gezellige, enthousiaste, gespecialiseerde pedagogisch medewerkers. Elke dag gaan wij met veel plezier, met de kinderen op zoek nieuwe ontdekkingen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 923331244 (klik hier voor meer informatie)

kiddies-foto

Kindcentrum Avonturijn Laren

Verwoldseweg 12b
7245 AH Laren

0573 - 459 149 / 06 -18581883
kc-laren@avonturijn.nl

LRK nummer 923331244
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Eveline Grijsen
0573 - 760 202
e.grijsen@avonturijn.nl

Oudercommissie:

Scroll naar boven