Kindcentrum Avonturijn Laren

KC Laren heeft drie dagopvanggroepen en daarbij is er ook een speelleergroep en een buitenschoolse opvang locatie. De locatie is gehuisvest naast twee basisscholen. Dat is fijn, want zo zijn jij en je kind al bekend met in de omgeving en groeien jullie hierin mee! Naast een gezellige locatie kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen op het grote, groene speelterrein.

Activiteiten bij Kindcentrum Avonturijn Laren

Gelegen in een landelijke omgeving maken wij graag uitstapjes met de kinderen naar het dorp, het bos om samen in de natuur te genieten. Heerlijk vinden we dat! Dat is niet alles…

We werken met thema’s die herkenbaar zijn voor je kind, we lezen erover en bieden activiteiten aan die passen bij de ontwikkeling van je kind.

Over de locatie

KC laren beschikt over ruime lichte groepen. De kant naar het buitenplein bestaat volledig uit ramen, wat buiten naar binnen brengt. De groepen zijn aan elkaar verbonden wat het heel gezellig en makkelijk maakt om samen te spelen. De oudere kinderen helpen de jongere. En de jongere trekken zich op aan de oudere kinderen.

Buitenspelen

Buiten spelen doen we op onze twee buiten pleinen. Kijken wat er in het moestuintje groeit, klimmen op de boomstammen, en natuurlijk met modder in de zandbak. Ook hebben we lekker de ruimte om te fietsen, steppen en op de tracktors rond te rijden. Kinderen kunnen hier volop rennen, fietsen, klimmen en klauteren! En natuurlijk is er voldoende plek buiten om even lekker uit te rusten, of even op jezelf te zijn. Natuurlijk ontbreekt een zandbak om heerlijke taartjes te bakken ook niet!

Een enthousiast team

Ons team bestaat uit gezellige, enthousiaste, gespecialiseerde pedagogisch medewerkers. Elke dag gaan wij met veel plezier, met de kinderen op zoek nieuwe ontdekkingen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 923331244 (klik hier voor meer informatie)

kiddies-foto

Kindcentrum Avonturijn Laren

Verwoldseweg 12b
7245 AH Laren

0573 - 459 149 / 06 -18581883
kc-laren@avonturijn.nl

LRK nummer 923331244
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:

Scroll naar top