Kindcentrum Avonturijn Doetinchem

We zijn gevestigd in Opvang en Onderwijscentrum de Haven, waar we ook met BSO Sedna opvang kunnen bieden aan 4-12 jarigen. Zo vormen we met elkaar een kindcentrum voor opvang van kinderen van 0-12 jaar. Als je kind vier wordt, kent hij/zij het gebouw al en is de overgang naar school en de naschoolse opvang minder groot. Het gebouw en alle medewerkers zijn immers vertrouwd!

Activiteiten bij Kindcentrum Avonturijn Doetinchem

We gaan veel op pad met de bolderkar. Daarnaast maken we uitstapjes naar de bibliotheek, het bos, de speeltuin, de stadstuin of de kinderboerderij vinden wij leuk om te ondernemen. We werken altijd met thema’s die aansluiten op de thema’s van school. Binnen een thema komen allerlei ontwikkelingsgebieden aan bod. Tevens werken we samen met de bibliotheek aan ‘Boekenpret’ en nemen we deel aan het ‘PeuterPower Project’ wat jaarlijks door de Gruitpoort in Doetinchem wordt georganiseerd.

Over de locatie

Er zijn op de dagopvang twee gezellige groepsruimten: Anker en Kompas. Op beide groepen bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, passend bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. We baseren onze activiteiten op het voorschoolse educatieprogramma Startblokken en werken op beide groepen tegelijkertijd aan dezelfde thema’s.

Buitenspelen

Deze locatie heeft twee prachtige belevingstuinen waar kinderen volop van genieten en ontdekkend kunnen spelen.

Een enthousiast team

We zijn een professioneel team van alle leeftijden. Ouders kunnen dus rekenen op zeer ervaren medewerkers, die erg zorgzaam, lief en betrokken zijn met de kinderen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 183890371 (klik hier voor meer informatie)

Doetinchem_Haven_A5A0759-1920x1280

Kindcentrum Avonturijn Doetinchem

Ds. van Dijkweg 49
7001 CT Doetinchem

0314 - 760 271 / 06 - 45967495
kc-doetinchem@avonturijn.nl

LRK nummer 183890371
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-doetinchem@avonturijn.nl

Scroll naar boven