Kindcentrum Avonturijn Doetinchem - de Huet

Een nieuwe opvanglocatie waar veel mogelijk is; dat staat centraal bij KC Avonturijn – de Huet. Samen met de kinderen kijken we naar hun interesses en hun belevingswereld en maken we er met elkaar een gezellige, leerzame opvangdag van! Er is voldoende ruimte in en rondom de school om op ontdekkingstocht te gaan, wat maakt dat de locatie een aantrekkelijke plek is voor kinderen van 0-12 jaar.

Activiteiten bij Kindcentrum Avonturijn – de Huet

We richten ons met onze activiteiten op de kernconcepten die ook op school worden aangeboden, maar toveren dit om in interessante leerzame activiteiten die dichtbij de belevingswereld van jongere kinderen staan.

De kinderen ontwikkelen zich vanuit uitdagingen die we bieden met als basis wat ze al kunnen en waar hun talenten liggen. Daarnaast trekken we er veel op uit en maken dan gebruik van de bolderkar.

Over de locatie

Het kindcentrum is gehuisvest in het achterste gedeelte van basisschool ‘t Prisma, locatie Wolborgenmate, waarbij we een eigen ingang hebben voor ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf is gehuisvest in het voormalige speellokaal, waardoor de ruimte groter is dan gebruikelijk bij een klaslokaal. Het heeft een inpandige slaapkamer en beschikt over een eigen verschoonruimte met een kindertoilet. Ook de bso heeft een volledig eigen ruimte ter beschikking, waardoor de sfeer en gezelligheid waar Avonturijn om bekend staat, eenvoudig tot uiting komt.

Buitenspelen

De kinderen van het kinderdagverblijf spelen op het afgebakende natuurlijk ingerichte terrein, met en naast de kleuters van school.

Een enthousiast team

Onze medewerkers zijn ervaren en weten binnen de Huet en Doetinchem goed hun weg te vinden. Een betrokken houding en enthousiasme voor deze locatie staat centraal in hun doen en laten op de groep.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK  224033979 (klik hier voor meer informatie)

55ef2ca6-30e8-480e-9f33-c0ce95267dda

Kindcentrum Avonturijn Doetinchem - de Huet

Wolborgenmate 6
7006 DG Doetinchem

0314 - 760 278 / 06 18837287
kc-doetinchemdehuet@avonturijn.nl

LRK nummer 224033979
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-doetinchemdehuet@avonturijn.nl

Scroll naar boven