BSO Sedna

We hebben voor de bso 2 eigen ruimtes, waarvan 1 met een heerlijke grote keuken, in basisschool De Haven. Ook ons kinderdagverblijf, met twee groepen, vind je in dit gebouw. Opvang en onderwijs hand-in-hand! Een vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Activiteiten bij bso Sedna

Behalve knutselen doen we nog veel meer dingen, zoals bakken, liedjes zingen, tekenen enzovoort. We zitten vlakbij het bos waar we heerlijk kunnen spelen. Ook zijn er genoeg speeltuinen in de buurt, waarvan Schöneveld de grote favoriet is. Het centrum is ook dichtbij. Als we iets nodig hebben, gaan we samen met de kinderen shoppen.

Over de locatie

Bso Sedna bestaat uit twee groepen: de onderbouw en de bovenbouw. Deze groepen hebben allebei hun eigen ruimte en zelfs hun eigen speelplein. Maar we gaan uiteraard ook regelmatig bij elkaar ‘buurten.’

Er is een heerlijke zachte loungebank en een grote knutselkast die dagelijks gebruikt worden.

Buitenspelen

Buiten hebben we genoeg ruimte op te rennen, te fietsen en spelletjes te spelen. Heerlijk de energie kwijt na een dag school!  Er is ook meer dan genoeg plek om lekker in het zand te spelen en te graven.

Een enthousiast team

We werken met een vier tot vijf vaste mensen op de groep, met ieder zijn specialiteit. De één is heel creatief, de ander juist sportief en samen vullen ze elkaar goed aan.

Van welke school komen er kinderen?

  • De Haven

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 119001792 (klik hier voor meer informatie)

DeHaven_DTC

BSO Sedna

Ds. van Dijkweg 49
7001 CT Doetinchem

0314 - 760 272 / 06 - 12462845
sedna@avonturijn.nl

LRK nummer 119001792
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-doetinchem@avonturijn.nl

Scroll naar boven