BSO Neptunus

Buitenschoolse opvang Neptunus is gehuisvest in basisschool ‘t Loo in Zelhem. We hebben hier fantastische eigen groepsruimtes, waaronder een kunstlab waar naar hartenlust de creativiteit losgelaten kan worden. Beide ruimtes zijn helemaal in de bekende ‘Avonturijn stijl’ en maken daarnaast gebruik van de centrale hal en het speellokaal. Indien de jongste kleuters het nog prettig vinden, kunnen we ook nog gebruik maken van de ruimte van de speelleergroep ‘t Kleine Loo. Soms nog zo vertrouwd en daardoor lekker veilig.

Activiteiten bij BSO Neptunus

We bieden we activiteiten aan in overleg met de kinderen, vaak binnen een thema. Veel aandacht is er voor beeldende vorming: We hebben zelfs een kunstlab waar we de kinderen begeleiden in het werken met verschillende materialen. Er is veel ruimte voor vrije expressie.

Daarnaast gaan we veel op pad, spelen toneel, maken een voorstelling of een filmpje en we staan graag in de keuken. In onze bouwhoek wordt trouwens heel wat afgebouwd, waarbij we de kinderen soms uitdagen om ook eens met ander materiaal te bouwen. ​En even lekker niets doen? Ook dat kan bij bso Neptunus!

Over de locatie

Er zijn twee gezellige groepsruimtes waarvan één ruimte is ingericht als het ‘kunstlab’ waar kinderen hun creativiteit volop kunnen ontdekken!

Buitenspelen

We zijn dagelijks buiten waar we sporten en bewegen volgens het Beweegwijs-programma. Heerlijk de energie kwijt na een dag school!

Van welke scholen komen er kinderen?

  • ‘t Loo
  • de Meene

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 237071757 (klik hier voor meer informatie)

BSO-Neptunus-1024x683

BSO Neptunus

Cosmeastraat 2
7021 XW Zelhem

0314 - 760 276 / 06 - 12142072
neptunus@avonturijn.nl

LRK nummer 237071757
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-neptunus@avonturijn.nl

Scroll naar boven