BSO Laren

In Laren bieden we buitenschoolse opvang aan bij de basisscholen De Branink en Prins Willem Alexanderschool! Dichtbij de basisscholen bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang aan van maandag tot en met vrijdag. Op de groepen Landhuis, Koetshuis en Tuinhuis bieden we kinderen een veilige omgeving, waar ze lekker kunnen spelen en ontdekken zowel binnen als buiten.

Activiteiten bij BSO Laren

Als de kinderen uit school komen, eten we fruit en drinken we iets. Een mooi moment om met de kinderen de activiteiten die wij of zij hebben bedacht te bespreken.  Elke dag zorgen wij voor een uitdagende activiteit voor zowel binnen als buiten.

Over de locatie

de bso heeft drie groepen, Landhuis, Koetshuis en Boshuis en is gelegen naast de scholen in Laren.  Bouwen met de Kapla, samen spelen in de huishoek, of samen met de pedagogisch medewerker bakken en koken.

Buitenspelen

Buitenspelen doen we graag het grote schoolplein. Op het schoolplein staan verschillende speeltoestellen, is er een groot voetbalveld, een zandbak en een pingpongtafel. Genoeg om te klimmen en klauteren. Zeker in de zomer is het heerlijk koel onder de grote bomen. Een enthousiast team Ons team bestaat uit gezellige, enthousiaste, gespecialiseerde pedagogisch medewerkers. Elke dag gaan wij met veel plezier, met de kinderen op zoek nieuwe ontdekkingen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK nummer 112439846  (klik hier voor meer informatie)

kiddies-foto

BSO Laren

Verwoldseweg 12b
7245AH Laren

0573 - 458 132 / 06 - 18634265
landhuis@avonturijn.nl

LRK nummer 112439846
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Eveline Grijsen
0573 - 760 202
e.grijsen@avonturijn.nl

Oudercommissie:

Scroll naar boven