BSO Jupiter

In een apart deel van CBS Arcade hebben we onze eigen ruimtes. Na schooltijd blijft je kind in een vertrouwd gebouw, terwijl onze bso-ruimtes en zeker onze activiteiten niet op die van school lijken.

Activiteiten bij BSO Jupiter

Wij zijn een leuke, creatieve en actieve BSO. Elke dag zorgen wij voor een uitdagende activiteit voor zowel binnen als buiten. We hebben een fijne buitenruimte met speeltoestellen, een zandbak en we maken gebruik van het aangrenzende (sport)veld. Ook maken we veel uitstapjes naar bijvoorbeeld de Legotheek en werken we samen met de ‘Muzehof’.

Over de locatie

Voor de kinderen van 10+ is er een aparte ruimte, waar zij zelf veel kunnen ondernemen. Zo blijft de BSO ook voor de oudere kinderen interessant. De ruime groepsruimten van de middenbouw en bovenbouw zijn slechts gescheiden door een grote schuifdeur, waardoor er over en weer contact kan zijn met elkaar en het ‘open deuren principe’ optimaal tot uiting kan komen. Er zijn verschillende hoeken, die verschillende uitdagingen bieden. Zo hebben we een legotafel, een bouw- en verkleedhoek en verschillende plekken om te knutselen en/of spelletjes te doen. even lekker rusten? Dat kan in de leeshoek.
Onze onderbouw groep bevindt zich in de ruimte waar ook de opvang voor de peuters geboden wordt, naast de groepen 1 en 2 van de school. Hierdoor is de ruimte snel vertrouwd en ook in deze ruimte zorgen de verschillende speelhoeken voor voldoende uitdaging.

Buitenspelen

Buitenspelen doen we op het schoolplein en het aangrenzende sportveld. Even lekker stoom afblazen na een dag school.

Een enthousiast team

Het team van BSO Jupiter heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is creatief, actief, gezellig, ondernemend, inspirerend, heeft oog voor detail en is goed op elkaar ingewerkt.

Van welke scholen komen er kinderen?

  • CBS Arcade
  • OBS Fontein

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 171109120 (klik hier voor meer informatie)

Warnsveld

BSO Jupiter

Het Horseler 1
7232 GA Warnsveld

0575 - 760 256 / 06 - 28208473 jupiter@avonturijn.nl

LRK nummer 171109120
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-warnsveld@avonturijn.nl

Scroll naar boven