BSO Juno

Onze locatie bevindt zich (letterlijk) tussen twee basisscholen in: De Rank en De Vennegotte. Met beide scholen hebben we een goede samenwerking. Na school blijft je kind in een vertrouwde omgeving, maar de groepsruimtes van de bso zijn huiselijk en sfeervol ingericht en lijken niet op die van school.

Activiteiten bij BSO Juno

Elke drie weken hebben we een nieuwe planning van activiteiten, gebaseerd op het ‘Beweegwijs-concept’. We bedenken samen met de kinderen allerlei activiteiten op het vlak van sport en spel, techniek, natuurbeleving, theater, dans en muziek. De kinderen spelen samen, om de beurt, naast elkaar en tegen elkaar. De activiteiten organiseren we zowel binnen als buiten. Ook organiseren we uitstapjes of volgen we een workshop. Genoeg te beleven!

Over de locatie

Deze locatie heeft twee prachtige groepsruimtes: De onderbouw voor kinderen van 4 tot 7 jaar en bovenbouw voor 8+. Op die manier kunnen we spelen en werken in kleinere groepen rond dezelfde leeftijden. Hierdoor sluiten we aan bij de interesses of belangstelling van een bepaalde leeftijdsgroep. Op woensdag- en op vrijdagmiddag voegen we de groep samen met de kinderen van bso Mercurius. De opvang vindt daar dan ook plaats (Groene Kruisstraatje). Ook in de schoolvakanties zijn de kinderen van deze twee locaties samengevoegd en hierdoor kunnen we hen een uitdagend en gevarieerd programma bieden.

Buitenspelen

Buitenspelen doen we op de schoolpleinen van basisschool de Rank en de Vennegötte. We gaan ook vaak naar speeltuinen in de buurt of ‘het bos’ aan de andere kant van de straat.

Een enthousiast team

Bij bso Juno werkt een team van vaste medewerkers. Indien één van onze deze medewerkers ziek is of vakantie heeft kunnen we een beroep doen op de vaste invalkracht van de locatie.

Er is altijd een ‘vast gezicht’ op de groep. Dat is voor de kinderen belangrijk en ook prettig voor de ouders.

Van welke scholen komen er kinderen?

  • De Rank
  • De Vennegötte

Landelijk Register Kinderopvang

LRK  599466819 (klik hier voor meer informatie)

Lochem_curieplein

BSO Juno

Curieplein 21
7242 JA Lochem

0573 - 760 211 / 06 - 18253618
juno@avonturijn.nl

De ingang van deze locatie zit aan het Pearsonplein.

LRK nummer 599466819
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-lochem@avonturijn.nl

Scroll naar boven