BSO Eris

We zijn een Integraal Kindcentrum (IKC) samen met basisschool de Garve. Opvang en onderwijs gaan hier hand-in-hand. Want naast buitenschoolse opvang verzorgt Avonturijn ook kinderopvang en is peuteropvang mogelijk. Iedereen kent elkaar. En straks als je kind naar onze bso gaat is dit al vertrouwd. Je blijft immers in hetzelfde gebouw en blijft ook dezelfde vertrouwde volwassenen zien. Je ‘verhuist’ alleen naar een andere plek in de school: de groepsruimte van de bso.

Activiteiten bij BSO Eris in Wichmond

Jouw kind hoeft zich niet te vervelen! De ‘verbinder’ van het IKC organiseert verschillende workshops zoals bijvoorbeeld gezond eten koken, sieraden maken, yoga, sportclinics en bootcamp.

Doordat Wichmond een klein dorp is, kent iedereen ons en worden we door de dorpsbewoners erop geattendeerd als er ergens puppy’s zijn of als er lammetjes of een Alpaca veulen is geboren. Daar gaan we dan natuurlijk naartoe!

Over de locatie

Bso Eris heeft een eigen gezellige ruimte en maakt daarnaast gebruik van de patio en de gymzaal. De gymzaal gebruiken we niet alleen om lekker te sporten, maar ook om hutten te bouwen, toneelstukjes te spelen, een playbackshow of om lekker te chillen.

Buitenspelen

We zitten met onze locatie midden in de natuur. Niets fijner dan heerlijk hutten bouwen, klimmen in de boom, groente en fruit oogsten in onze eigen groetentuin, een speurtocht uit te zetten of gewoon lekker te wandelen of te rennen. Daarnaast hebben we verschillende buitenpleintjes waar de kinderen na een dag stilzitten, hun energie kwijt kunnen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 117244144 (klik hier voor meer informatie)

KC-Wichmond-1920x1280

BSO Eris

Dorpstraat 19
7234 SM Wichmond
0575 - 760 250 / 06 - 19771493
eris@avonturijn.nl

LRK nummer 117244144
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-wichmond@avonturijn.nl

Scroll naar boven