BSO Ceres

Buitenschoolse opvang Ceres is gehuisvest in basisschool Het Succesbos in een landelijke, bosrijke omgeving. Kinderen uit de wijde omgeving bezoeken deze school en dus ook ook de bso.

Activiteiten bij BSO Ceres

We zijn vaak buiten! Heerlijk een frisse neus halen en stoom afblazen. Ook bieden we veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel.  Er is ruimte om te voetballen, een kabelbaan, zandbak en veel speeltoestellen om te klimmen en klauteren. Maar ook om hutten te bouwen en lekker verstoppertje spelen. Koekjes bakken? Creatief aan de slag? Even niks doen? Dat kan allemaal op onze bso! In de vakanties werken we samen met bso Neptunus in Zelhem.

Over de locatie

Deze bso is met name ’s ochtends open (voorschoolse opvang) en op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. Vanwege het geringe aantal kinderen wat opvang nodig heeft, zijn we op de andere dagen van de week te vinden bij bso Neptunus in Zelhem, een dorp even iets verderop.

We maken gebruik van de ruimte van de speelleergroep waar we onze eigen faciliteiten hebben. De ruimte is sfeervol ingericht volgens de ‘Avonturijn stijl’. Ook maken we gebruik van het atelier en de bibliotheek van school.

Van welke school komen er kinderen?

IKC Het Succesbos

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 194896729 (klik hier voor meer informatie)

Zelhem_Wolversveen

BSO Ceres

Wolfersveenweg 3
7021 HH Zelhem

0314 - 760 275 / 06 - 45971792
ceres@avonturijn.nl

LRK nummer 194896729
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-wolfersveen@avonturijn.nl

Scroll naar boven