BSO Calypso

We zijn samen met ons kinderdagverblijf en de speelleergroep gehuisvest in St. Jorisschool. Alle vormen van opvang onder één dak: wat een gemak! Nadat je kleuter de basisschoolleeftijd heeft bereikt, blijft je kind in een vertrouwd gebouw, met vertrouwde medewerkers. Voor de oudste bso-kinderen hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van bso Triton, gehuisvest in één van de ruimtes van voetbalvereniging Reünie, aan de Haarloseweg 13. Zo kunnen we inspelen op de behoefte van deze specifieke doelgroep en aan hen een uitdagend activiteitenaanbod bieden.

Kinderen van alle basisscholen in Borculo bezoeken bso Calypso (of bso Triton), zij worden door onze eigen medewerkers (kosteloos) van school opgehaald.

Activiteiten bij BSO Calypso

Als de kinderen uit school komen, eten we fruit en drinken we iets. Een mooi moment om met de kinderen de activiteiten die wij of zij hebben bedacht te bespreken.  Aangezien we de kinderen op leeftijd kunnen splitsen en daardoor niet zo groot zijn, kunnen we aan heel veel wensen voldoen. De kinderen hebben een planbord en mogen zelf kiezen of ze op de groep spelen, in de ruime hal of lekker buiten. De kinderen van de bso spelen buiten op prachtige, ruime groene buitenruimte. Natuurlijk gaan we er zoveel mogelijk op uit. Het bos, de speeltuin, de voetbalvelden bij Reünie of naar de ijsboerderij zijn bijvoorbeeld leuke uitstapjes in de buurt!

Buitenspelen

De bso maakt naast onze eigen buitenruimte, ook gebruik van het grote natuurplein van school of de speciaal ingerichte bso-ruimte bij VVReünie. Heerlijk de energie kwijt na school!

Een enthousiast team

De medewerkers van de bso staan iedere dag voor je kind en jou klaar met leuke activiteiten en een luisterend oor.

Van welke scholen komen er kinderen?

  • Jorisschool
  • School Noord
  • Heuvelschool
  • Kiezel en Kei

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 224460456 (klik hier voor het GGD inspectierapport)

Locatie-Borculo-voor-site-1920x1440

BSO Calypso

Hoflaan 4
7271 BR Borculo
0545 - 725 701 / 06 - 28297609
calypso@avonturijn.nl

LRK nummer 224460456
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-borculo@avonturijn.nl

Scroll naar boven