BSO Aquarius

We zitten in basisschool De Hoge Voorde en hebben tevens een goede samenwerking met de Dorpsschool in het dorp en met de Kraanvogel in Kranenburg. We kunnen beschikken over veel ruimtes, zowel binnen als buiten en daardoor volop mogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Wij hebben twee groepsruimtes. Eén van de ruimtes is onze ‘grote bso’. Hier maken we het meeste gebruik van. Er is een huishoek, een chill-hoek, bouwhoek, knutseltafel en op de groep staan een aantal tafels waar we fruit aan eten en/of een spelletje spelen. In de ruimte zelf hebben we mooie grote keuken, waar we veel gebruik van maken. aangrenzend aan de bso is het gymlokaal van de kleuters en ook hier maken we graag gebruik van.
Het andere lokaal wordt gebruikt voor de kinderen van de onderbouw wanneer er een groter aantal kinderen aanwezig is op de bso. Op de ochtenden zijn hier ook de peuters van de speelleergroep ‘t Peuterpaleis te vinden. Voor de kleuters, die net op school zijn, is deze wat kleinere overzichtelijke ruimte erg plezierig. Ook deze groepsruimte is van alle gemakken voorzien.

Buitenspelen

Buiten hoeven we ons ook niet te vervelen. We hebben een groot schoolplein en er zijn kippen, konijnen en cavia’s!

Een enthousiast team

Een enthousiast team staat voor jou en je kind klaar. Het grootste compliment dat we bijna dagelijks krijgen dat de kinderen nauwelijks mee naar huis willen! Ouders komen bijna altijd te vroeg?

Van welke scholen komen er kinderen?

  • De Hoge Voorde
  • De Kraanvogel (in vakanties)
  • Dorpsschool (in vakanties)

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 174457182 (klik hier voor meer informatie)

BSO-Aquarius-1024x683

BSO Aquarius

Het Hoge 36
7251 XX Vorden
0575 - 760 252 / 06 18476432
aquarius@avonturijn.nl

LRK nummer 174457182
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-vorden@avonturijn.nl

Scroll naar top