BSO Aquarius

Wij, BSO Aquarius zijn gevestigd in basisschool De Hoge Voorde. Hier vangen wij na schooltijd kinderen op van 4 t/m 12 jaar. Ook in de schoolvakanties zijn wij de hele dag geopend!
We beschikken over meerdere ruimtes, zowel binnen als buiten. Daardoor hebben we volop mogelijkheden voor alle kinderen!

Wij zijn dol op kokkerellen in onze ruime keuken! Zo hebben we laatst zelf sushi gemaakt of wat dacht je van een hapjesbuffet, waar de ouders ook voor worden uitgenodigd? Natuurlijk wordt er ook volop geknutseld, gesport en gebouwd. Soms houden we een talentenshow of verzinnen we een leuke dans. In de vakanties nodigen we graag iemand uit voor een leuke workshop! Maar ook voor eigen creativiteit is bij ons volop de ruimte!

We hebben twee groepsruimtes.
De ‘grote BSO’: hier maken we het meeste gebruik van. Er is een huishoek, een bouwhoek, een chill-hoek, een knutseltafel en natuurlijk is er ook plek waar we kunnen eten/drinken en gezellig een spelletje kunnen spelen. Aangrenzend aan ons lokaal zit het gymlokaal van de kleuters. Hier maken wij ook graag gebruik van, handig met ‘slecht’ weer. Dan kunnen we alsnog lekker onze energie kwijt!

Het andere lokaal wordt gebruikt door de bovenbouwkinderen op dagen wanneer we een grote groep hebben. Hier bieden we activiteiten aan die meer passen bij deze leeftijd zodat voor hun ook de BSO uitdagend blijft. Ook hebben de kinderen hier wat meer vrijheid en spelen ze veel zelfstandig of kunnen ze lekker op de bank ‘chillen’.

Buitenspelen

Buiten hoeven we ons ook niet te vervelen. We hebben een groot schoolplein met veel klim- en klautermogelijkheden. Op het grasveld staat een dierenverblijf met kippen, cavia’s en konijnen waar wij in de vakantie voor mogen zorgen. Ook hebben we een moestuin, hierin verbouwen we onze eigen groenten.

Een enthousiast team

Een enthousiast team staat voor je kind klaar. Het grootste compliment wat we bijna dagelijks krijgen is dat de kinderen nauwelijks meer naar huis willen! Ouders komen bij ons bijna altijd te vroeg!

Van welke scholen komen er kinderen?

  • De Hoge Voorde
  • De Kraanvogel (in vakanties)
  • De Dorpsschool (in vakanties)

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 174457182 (klik hier voor meer informatie)

BSO-Aquarius-1024x683

BSO Aquarius

Het Hoge 36
7251 XX Vorden
0575 - 760 252 / 06 18476432
aquarius@avonturijn.nl

LRK nummer 174457182
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-vorden@avonturijn.nl

Scroll naar boven