Even voorstellen

Gastouderopvang 'Ina’s thuis'

Woonplaats: Vorden
Geboortejaar: 1965

Dag, ook ik stel me graag even kort voor!
Ina en al vele jaren gelukkig getrouwd met Bernard. En samen zijn wij de ouders van vier prachtige kinderen, waarvan de jongste twee nog thuis wonen. Ons gezin woont net buiten het dorp Vorden in een prachtige verbouwde woonboerderij.
Hier mogen wij dagelijks genieten van veel buitenruimte, met een mooie ruime tuin, compleet met een trampoline en een schommel. Tevens kunnen wij zo het bos inlopen, wat we natuurlijk veel doen, zeker bij mooi weer! Want daar is veel te zien en te ontdekken. Uiteraard is het gedeelte waar de kinderen buiten spelen helemaal afgezet, zodat het voldoende veilig is.

Rondom de boerderij lopen kippen te scharrelen, schapen en een pony en daar laten we de kinderen graag kennis mee maken! Want hoe waardevol kan dat niet zijn? Samen de eitjes uithalen en deze tussen de middag met elkaar oppeuzelen of gebruiken in de cake die we samen bakken…

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik het enorm leuk vind om kleine kinderen te verzorgen, daarom gaat mijn voorkeur uit uit naar deze doelgroep. Ik vind het elke keer weer mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, ieder op zijn eigen tempo en met eigen talenten. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Opvangtijden in overleg, maar er is veel mogelijk

Ervaring als gastouder sinds: 2011

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Woonboerderij en buitenaf

Tuin aanwezig: Ja, we hebben een heerlijke grote tuin met veel speelmogelijkheden

Huisdieren aanwezig: Nee, maar rondom de boerderij lopen kippen, schapen en een pony

Wil je weten of Ina nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!