Even voorstellen

Gastouderopvang Angela

Woonplaats: Lochem
Geboortejaar: 1973

Hallo ik ben Angela! Getrouwd met Frank en samen hebben we 2 kinderen, Guus en Maud die beiden de  Josephschool in Lochem bezoeken. We wonen in een rustige woonwijk met een speeltuintje en bos op loopafstand. Ik vind het belangrijk dat kinderen kind mogen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Soms met een klein beetje hulp van mij als dit nodig is en het kind daar behoefte aan heeft. Daarbij speelt voor mij plezier, betrokkenheid, warmte en liefde  flexibiliteit, gelijkwaardigheid en zorgzaam een grote rol.

Onder mijn hoede doen we samen leuke dingen en spelen we met speelgoed dat afgestemd is op de leeftijd van het kind. Knutselen, wandelen, buiten spelen, een boodschap doen, naar de speeltuin of het bos, samen een uitstapje maken naar de kinderboerderij… Dat zijn dingen die ik graag met kinderen onderneem.

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik mijn werk als pedagogisch medewerker en de opvang van onze kinderen niet meer goed kon combineren, heb ik na 21 jaar mijn baan in de kinderopvang opgezegd. Uiteindelijk heb ik besloten om gastouder te worden. Zo kon ik invulling blijven geven aan mijn passie: “Het verzorgen en het begeleiden van jonge kinderen in hun ontwikkeling”. Ik heb nog steeds geen dag spijt gehad van de keuze om gastouder te worden en ons huis open te zetten voor kinderen die komen spelen, terwijl mama en/of papa rustig aan het werk zijn.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 18.00 uur

Ervaring met kinderopvang sinds: 1994

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: We hebben een vrijstaande woning op een woonerf

Tuin aanwezig: Grote tuin met veel gras

Wil je weten of Angela nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!