Even voorstellen

Gastouderopvang Ageeth

Woonplaats: Ruurlo
Geboortejaar: 1967

Dag! Ik ben Ageeth van ’t Hof en getrouwd met René. We hebben 2 studerende dochters die nog gezellig thuis wonen. Ook hebben we 3 lieve honden die aanwezig zijn tijdens de opvang. Ik vind het belangrijk dat kindjes in een gezellige, huiselijke sfeer met ons gezin kunnen meedraaien en dat ze zich thuis voelen binnen ons gezin. Veiligheid staat bovenaan aan mijn lijstje, maar ook hygiëne, normen en waarden en ontwikkeling op je eigen manier en in je eigen tempo zijn belangrijke factoren.

Het meest vertederend vind ik baby’s. Ik vind het dan ook geweldig om te mogen bijdragen aan hun eerste ontwikkeling. Vandaar dat ik kinderen opvang in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze leeftijdsfase vind ik het meest boeiend.

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik er eigenlijk min of meer ben ingerold. Mijn man was voor zijn werk veel van huis en ik had mijn baan opgezegd om de zorg voor onze kinderen op me te nemen. Buren vroegen mij of ik op hun kinderen wilde oppassen en dat groeide steeds meer uit. Na een poosje heb ik besloten om er echt mijn werk van te maken. Ik heb de nodige scholingen gevolgd en heb geen dag spijt gehad van deze keuze!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 1996

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Vrijstaande woning aan een doodlopende straat

Tuin aanwezig: Ja, veilig omheind

Huisdieren aanwezig: Ja, 3 honden

Toevoegen ped. Werkplan: Volgt nog

Wil je weten of Ageeth nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!