Inschrijfformulier Buitenschoolse opvang

Er is veel diversiteit in de sluitingstijden van scholen, voor onze buitenschoolse opvang locaties hebben we verschillende inschrijfformulieren. Je kunt gebruik te maken van één van onderstaande inschrijfformulieren door op de betreffende link te klikken. Dit ingevulde formulier kan je mailen naar:  s.vandekamp@avonturijn.nl
Mocht je, met je kind, eerst nog even een kijkje willen nemen op één van onze locaties, maak dan je wens voor een rondleiding hier kenbaar. Heb je nog een andere vraag en wil je teruggebeld worden, dat kan uiteraard ook. Vul dit formulier in en we bellen je graag even terug op een moment dat het jou past.

Borculo

Scholen: Daltonschool St. Joris, Heuvelschool, Kiezel en Kei en school Noord. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Doetinchem

School: de Haven

Scholen: ‘t Prisma – Willy Brandtplein, Dichterbij en ‘t Mozaïek.

Scholen: ‘t Prisma – Wolborgenmate en OBS de Huet

Laren

Scholen: ODS De Branink en Prins Willem Alexanderschool

Lochem

Scholen: St. Josephschool, Prins Hendrikschool, Mr. G. Propschool en de Barchschole (alleen naschoolse opvang). Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Scholen: de Rank en de Vennegötte. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Rietmolen

School: Basisschool St. Jozef

Ruurlo

Scholen: Wonderwijs (5-gelijke dagen rooster), Willibrordusschool (continue rooster), Kerstzwartschool en Driesprong (traditionele schooltijden)

Vorden/Kranenburg (opvang vindt plaats op één van de BSO-locaties in Vorden). Kinderen worden door onze medewerkers op gehaald van de Kraanvogel.

Scholen: De Hoge Voorde en De Kraanvogel

Scholen: De Dorpsschool en De Kraanvogel

Warnsveld

Scholen: Arcade, de Fontein 

Wichmond

School: De Garve

Wolfersveen

School: SCCSSCHL 3.0

Zelhem

Scholen: De Meene, ‘t Loo. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Of je schrijft je direct digitaal in

Ben je (nog) geen klant bij Avonturijn? Dan kun je het onderstaande digitale inschrijfformulier invullen en versturen, dan zal één van de medewerkers van de afdeling Planning & Klantcontacten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Scroll naar top