Speelleergroep de Speelboom

We zijn een Integraal Kindcentrum (IKC) samen met ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Als jouw peuter straks naar school gaat, is de overgang minder groot. Iedereen kent elkaar al!

Activiteiten bij de Speelboom

Activiteiten: We hebben een thema van ongeveer 5 weken en naar aanleiding hiervan bedenken we activiteiten. Dit kan uiteenlopen van kookactiviteiten, tot uitjes , tot gasten die op bezoek komen en knutselen.

Iedere dag beginnen we in de kring en hier bespreken we, aan de hand van zelf gemaakte kaarten, de dag van de week, het weer en er wordt een hulpje van de dag gekozen. Superstoer want dan mag je helpen met het uitdelen van fruit, drinken, jassen etc. Deze taak wordt altijd erg serieus genomen ;-). Ook gaan we wekelijks naar de bakker en naar het verzorgingstehuis.

Over de locatie

Speelleergroep De Speelboom heeft twee ruime lokalen met verschillende hoeken. Broertjes en zusjes kunnen elkaar opzoeken omdat de twee groepsruimtes naast elkaar zitten. De buitenspeelplaats grenst aan één van de groepsruimtes, dus veel overzicht.

Er staat een “huisje” dat bij ieder thema wordt aangepast. In de zomer was het bijvoorbeeld een ijssalon! Ook is er een leeshoek en een spelletjeshoek.

Buitenspelen

In onze natuurtuin wordt natuurlijk iedere dag heerlijk gespeeld!

En bij minder goed weer maken we gebruik van onze ruime hal, met een heerlijke leeshoek. Ook deze wordt aangepast aan het thema.

Een enthousiast team

Het team bestaat uit twee vaste medewerkers, een gezellig stel met allebei hun eigen talenten!

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 276587728 (klik hier voor het GGD inspectierapport)

Locatie-Borculo-voor-site-aangepast-formaat

Speelleergroep de Speelboom

Hoflaan 4
7271 BR Borculo

0545 - 725 701 / 06 - 28297609
speelboom@avonturijn.nl

LRK nummer 276587728
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573- 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-borculo@avonturijn.nl

Scroll naar boven