Speelleergroep Vlinderbos

KC Laren heeft naast de speelleergroep, tweedagopvanggroepen en een buitenschoolse opvang locatie. De locatie is gehuisvest naast twee basisscholen. Dat is fijn, want zo zijn jij en je kind al bekend met in de omgeving en groeien jullie hierin mee! Naast een gezellige locatie kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen op het grote, groene speelterrein.

Activiteiten bij speelleergroep Vlinderbos

Gelegen in een landelijke omgeving maken wij graag uitstapjes met de kinderen naar het dorp, het bos om samen in de natuur te genieten. Heerlijk vinden we dat! Dat is niet alles…

We werken met thema’s die herkenbaar zijn voor je kind, we lezen erover en bieden activiteiten aan die passen bij de ontwikkeling van je kind.

Over de locatie

Bij de speelleergroep is er veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. Samen in de kring, voorlezen of een thema spel. Spelenderwijs op ontdekking gaan en leren. Wij zijn dichtbij de basisscholen gehuisvest, en doen graag eens iets samen met de kleuterklas. Dat is fijn, zo is de overgang naar school straks niet zo groot.

Buitenspelen

Onze locatie heeft een uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Kinderen kunnen hier volop rennen, fietsen, klimmen en klauteren! Ook lopen we graag eens naar de speeltuin, en nemen we alvast een kijkje op het schoolplein van de basisscholen.

Een enthousiast team

Ons team bestaat uit gezellige, gespecialiseerde en enthousiaste pedagogisch medewerkers met een warm hart voor ieder kind. Elke dag gaan wij met veel plezier, met de kinderen op zoek nieuwe ontdekkingen.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 923331244 (klik hier voor meer informatie)

kiddies-foto

Speelleergroep Vlinderbos

Verwoldseweg 12b
7245 AH Laren

0573 - 458 132 / 06 - 18634265
kc-laren@avonturijn.nl

LRK nummer 923331244
GGD rapportage

Locatie aansturing:
Ester Voorburg
0573 - 760 223
e.voorburg@avonturijn.nl

Planning:
Saskia Gotink
0573 - 760 204
s.gotink@avonturijn.nl

Oudercommissie:

Scroll naar boven