Kindcentrum Avonturijn Borculo

We zijn een Kindcentrum (KC) wat is gehuisvest in St. Jorisschool in Borculo. Op deze locatie verzorgen we kinderdagopvang (0-4 jaar) en op onze speelleergroep (2-4 jaar) hebben we voor peuters op alle ochtenden opvangmogelijkheden. In het zelfde pand verzorgen we voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4-13 jaar) voor- en na schooltijd en in vakanties buitenschoolse opvang op bso Calypso. Daarnaast hebben we in Borculo voor de oudste bso-kinderen een uitdagend sport- en spelaanbod op BSO Triton. Deze locatie is gehuisvest in een ruimte van voetbalvereniging Reünie in Borculo. Alle opvangvormen onder één dak! Kinderen vanuit het kinderdagverblijf of de peutergroep stromen door naar één van de scholen in Borculo. De medewerkers van de BSO halen de kinderen, met eigen vervoer en kosteloos, op van school.

Activiteiten bij Kindcentrum Avonturijn Borculo

Buiten valt veel te ontdekken en daar zijn wij dus veel te vinden. We gaan lopend of met de bolderwagen op pad. Naar de eendjes, hertjes of de speeltuin. Ook vind je ons bij het verzorgingstehuis en halen we bij de bakker ons brood op. En natuurlijk gaan we elke woensdag even naar de markt!

Over de locatie

Er is een ruime lichte ruimte met veel ramen waardoor je uitkijkt op onze buitenruimte. De groepsruimte is verdeeld in verschillende hoeken: huishoek, autohoek, knutselhoek, eethoek, babyhoek, bouwhoek. Kinderen kunnen zelf kiezen waar zij willen spelen.

Naast onze groepsruimte hebben wij een mooie lichte en ruime hal waar de kinderen kunnen spelen.  Ideaal bij slecht of te warm weer. Deze ruimte is ook geschikt om te gymmen. Of om met een klein groepje een activiteit te doen.

Buitenspelen

Buiten hebben we een grote, groene buitenruimte (natuurlijk spelen). Iedere dag halen we hier een frisse neus.

Een enthousiast team

Wij zijn een betrokken en enthousiast team met 4 medewerkers die op vaste dagen werken en daarnaast is er een vaste invalkracht die vervangt bij ziekte en/of verlof.

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 276587728 (klik hier voor het GGD inspectierapport)

Locatie-Borculo-voor-site-aangepast-formaat

KC Avonturijn Borculo

Hoflaan 4
7271 BR Borculo

0545 - 725 700 / 06 - 18956649
kc-borculo@avonturijn.nl

LRK nummer 276587728
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-borculo@avonturijn.nl

Scroll naar boven