BSO Vesta

Onze locatie is gehuisvest in de Dorpsschool in Vorden. Ook de speelleergroep Ot & Sien vind je hier. Hierdoor wordt de stap naar de basisschool verkleind.

Activiteiten bij bso Vesta

We zijn vaak in de gymzaal om lekker te bewegen en/of te sporten. Maar ook het schoolplein achter de school biedt volop mogelijkheden om heerlijk buiten te spelen. Even alle energie kwijt na een intensieve dag op school. Knutselen, boekjes lezen, bouwen of lekker niks doen? Het kan allemaal bij Vesta!

Over de locatie

Onze locatie is centraal gelegen, is goed bereikbaar en biedt daardoor veel mogelijkheden om de faciliteiten van het dorp te benutten.

Er is met de Dorpsschool een goede samenwerking en de kinderen worden ‘s morgens (voorschoolse opvang) bij bso Vesta gebracht en vervolgens dragen wij ze over aan de betreffende leerkracht. Hierbij vinden we persoonlijke aandacht voor het kind erg belangrijk.

Ook ’s middags, als de kinderen uit school naar de bso gaan, is er een overdracht van de leerkracht naar onze pedagogisch medewerker. Hetgeen we bij bso Vesta veel aandacht geven en belangrijk vinden. In de schoolvakanties voegen we de bso-locaties in Vorden samen. De opvang vindt plaatst op bso Aquarius op de Hoge Voorde.

Buitenspelen

Spelen doen we op de enorme buitenruimte van school die rijk is aan bomen en groen. Iedere dag halen we een frisse neus.

Een enthousiast team

Een enthousiast en vast team pedagogisch medewerkers staan iedere dag voor je kind en jou klaar!

Van welke scholen komen er kinderen?

  • Dorpsschool Vorden
  • De Kraanvogel Kranenburg

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 947584870 (klik hier voor meer informatie)

BSO-Vesta-1024x683

BSO Vesta

Kerkstraat 17
7251 BC Vorden

0575 - 760 253 / 06 - 18476423
vesta@avonturijn.nl

LRK nummer 947584870
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-vorden@avonturijn.nl

Scroll naar boven