BSO Triton

In een aparte ruimte bij VVReünie is bso Triton gehuisvest. Naast dat we een eigen gezellige ruimte hebben, geheel in de Avonturijn-sfeer, kunnen we volop gebruik maken van de sportvelden. Daardoor kunnen wij op deze locatie een actief sport- en spelaanbod verzorgen.

Kinderen van diverse basisscholen uit Borculo bezoeken bso Triton, zij worden (kosteloos) door onze eigen medewerkers naar school gebracht of van school opgehaald.

Activiteiten bij BSO Triton

Het is een sport(ieve) bso dus we zijn behoorlijk actief! We organiseren de leukste (sport)activiteiten buiten op het voetbalveld zoals estafettes, slagbal, hockey of blokjesvoetbal. Ook is er ook genoeg ruimte om te steppen, te wave-boarden of te skeeleren. In de vakanties zorgen we voor een aantrekkelijk activiteitenaanbod en trekken we er veel op uit, zoals bijvoorbeeld een tochtje met de fluisterboot.

Over de locatie

We maken gebruik van een aparte ruimte in de kantine VVReünie. Naast dat we veel buiten zijn hebben we voor onze activiteiten die we binnen organiseren een heerlijke ruimte tot onze beschikking waardoor we aan de wensen van de kinderen kunnen voldoen: lekker binnen knutselen of buiten actief bezig zijn! 

Buitenspelen

Buiten is er veel ruimte, met een groot grasveld om op te spelen. Daarom heen ligt straatwerk om bijvoorbeeld te steppen. Volop ruimte voor kinderen binnen en buiten!

Een enthousiast team

Op bso Triton werkt een vast team van een stel enthousiaste, betrokken medewerkers met veel affiniteit voor sport en spel!

Van welke scholen komen er kinderen?

  • Daltonschool St. Joris
  • School Noord
  • Heuvelschool
  • Kiezel en Kei

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 158388422 (klik hier voor meer informatie)

BSO-Triton-2

BSO Triton

Haarloseweg 13
7271 BV Borculo

0545 - 725 702 / 06 - 28642915
triton@avonturijn.nl

LRK nummer 158388422
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-borculo@avonturijn.nl

Scroll naar top