BSO Oberon

We hebben voor de bso een ruimte in de hal op de begane grond, waardoor we makkelijk naar buiten kunnen. dat is fijn, want we werken met het activiteitenprogramma Beweegwijs. Ook kunnen we gebruik maken van de heerlijke grote keuken, in ‘t Prisma. Een vertrouwde omgeving voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, ook voor en na schooltijd en in de schoolvakanties.

Activiteiten bij bso Oberon

Behalve knutselen doen we nog veel meer dingen, zoals bakken, fijn spelen op het plein of de Groene Wig, tekenen enzovoort. We zitten vlakbij het winkelcentrum waar we ook boodschappen doen, voor als we gaan kokkerellen in de keuken of als we iets nodig hebben, gaan we samen met de kinderen shoppen. Ook is er een heerlijke grote speeltuin in de buurt, de Groene Wig en deze is bij de kinderen echt de grote favoriet!

Over de locatie

De locatie is op alle dagen van de week geopend en bij bso Oberon zijn eveneens alle vormen van opvang mogelijk. In de schoolvakanties voegen we samen met bso Pallas en/of bso Sedna in Doetinchem.
Er is een heerlijke zachte loungebank, voldoende spelletjes en vriendjes en een grote knutselkast die dagelijks gebruikt worden. Ook is het Beweegwijsprogramma de leidraad voor onze activiteiten.

Buitenspelen

Buiten hebben we genoeg ruimte op te rennen, te fietsen en spelletjes te spelen. Heerlijk de energie kwijt na een dag school!  Er is ook meer dan genoeg plek om lekker in het zand te spelen en te graven.

Een enthousiast team

We werken met vaste mensen op de groep, met ieder zijn specialiteit. De een is heel creatief, de ander juist sportief en samen vullen ze elkaar goed aan.

Van welke school komen er kinderen?

  • ‘t Prisma
  • Dichterbij
  • Mozaïk

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 417287161 (klik hier voor meer informatie)

Doetinchem_Oberon_A5A0814-1920x1280

BSO Oberon

Willy Brandtplein 4
7007 LA Doetinchem

0314 - 760 274 / 06 - 13584269
oberon@avonturijn.nl

LRK nummer 417287161
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Nanny Nijenhuis
0573 - 760 209
n.nijenhuis@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-oberon@avonturijn.nl

Scroll naar boven