BSO Mercurius

BSO Mercurius deelt samen met de KDO van Avonturijn en de 2 basisscholen Prins Hendrik en Mr G Propschool het gebouw de Kleine Garve aan het Groene Kruistraatje.

De BSO  heeft een eigen lokaal wat gezellig is ingericht met hoeken waar de kinderen kunnen spelen of knutselen. Met de lunch of het fruitmoment zitten de kinderen gezellig aan een grote tafel. Wanneer er een grote groep is dan gaan we splitsen. De oudste kinderen hebben dan een eigen plek in de centrale hal.

Activiteiten bij BSO Mercurius

De buiten speel ruimte is geheel omheind en er is genoeg schaduw en er staan verschillende struiken. Er is een zandbak ,trampoline ,klimrek en genoeg ruimte om vrij te spelen. De oudste kinderen mogen gebruik maken van het schoolplein van de Mr G Propschool en Prins Hendrik school

De BSO ligt dicht bij het centrum van Lochem. De kinderen gaan ook regelmatig onder begeleiding van een pedagogisch medewerker  naar het centrum voor een boodschap of even een ijsje eten. Het is een leuke, gezellige en veilige BSO waar de kinderen met plezier naar toe gaan.

Over de locatie

Er is een atelier, een mooie keuken en we delen gezellige ruimtes met de school. De kleuters van de beide scholen kunnen ‘zo bij de bso naar binnen lopen’. De kleuterklassen van beide scholen zitten in het hetzelfde gebouw als de bso, de peuteropvang (2-4 jaar) én de kinderopvang (0-4 jaar). Wat een gemak… alles onder één dak! In vakanties voegen we samen met bso Juno, zo bieden we altijd een leuk vakantieprogramma.

Een enthousiast team

Een vast team pedagogisch medewerkers staan graag voor jou en je kind klaar.

Van welke scholen komen er kinderen?

  • Mr. G. Propschool
  • Prins Hendrikschool
  • Josephschool
  • Barchschole

Landelijk Register Kinderopvang

LRK 125336895 (voor hier meer informatie)

Lochem_groenekruis

BSO Mercurius

Groene Kruisstraatje 4
7242 AA Lochem

0573 - 760 221 / 06 - 18253610
mercurius@avonturijn.nl

LRK nummer 112439846
GGD rapportage

Locatieaansturing:
Colet Manders
0573 - 760 207
c.manders@avonturijn.nl

Planning:
Sabine van de Kamp
0573 - 760 203
s.vandekamp@avonturijn.nl

Oudercommissie:
oc-lochem@avonturijn.nl

Scroll naar boven