De visie van Avonturijn

Onze visie: de groei van uw kind

Avonturijn-steen

Avonturijn steen

avonturijn steen
Onze visie is afgeleid van de Avonturijn,

v (groene edelsteen)

is de kleur van nieuw leven, voorjaar en groeikracht; helpt kinderen te groeien in zowel lichamelijke als geestelijke zin; de steen haalt het beste uit iemand naar boven; de steen maakt onafhankelijk en staat borg voor onverwacht avontuur en geeft geluk bij ondernemen.

De edelsteen vormt samen met onze mol de visie van Avonturijn. De mol is afgeleid van het boek ‘ Ik wil naar de maan’ van Jonathan Emmet en Vanessa Cabban. De sfeer van dit boek geeft exact weer waar wij voor staan: warmte. Warmte in onze benadering naar kinderen en u als ouders. Warmte in de uitstraling van onze locaties.

Kinderen en medewerkers krijgen de kans doelgericht te spelen en te werken in een omgeving vol warmte en geborgenheid. Bij Avonturijn kun je je talenten optimaal ontplooien. Je ontmoet andere kinderen, ouders en medewerkers, zodat je kunt leren van elkaar om zo samen op avontuur te gaan.

Lucretia, onze huiskunstenaar, maakt de prachtigste muurschilderingen op al onze locaties. Onze mol speelt daar altijd een rol in.