Tussenschoolse opvang

Top geregeld!

Tussenschoolse opvang moet goed, leuk en vooral gezellig zijn voor uw kind! Avonturijn organiseert bij de Willibrordusschool in Ruurlo de Tussenschoolse opvang (TSO).
TSO-TOP is de merknaam van de Stichting Tussenschools Opvang Plezier. Avonturijn en TOP vallen onder dezelfde directie.

TOP geregeld
Met de TSO van Avonturijn weet iedereen waar hij aan toe is. De kinderen, de school en u als ouder.  Wij werken met een TSO-Coördinator op de locatie en vrijwilligers en kunnen op deze wijze de TSO tegen lage kosten aanbieden. Onze overblijfkrachten krijgen de gelegenheid om een cursus te volgen of zijn in het bezit Kinder-EHBO. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke opvang voor uw kind.

Opvangmogelijkheden
TSO  op vaste dagen in de week.
– Strippenkaart TSO: gemakkelijk als uw kind alleen af en toe eens een keertje overblijft.

Strippenkaarten/incidentele TSO kunt u makkelijk regelen via de ouderlogin op deze website, zelfs nog de avond van te voren. De overblijfkracht weet dan of uw kind wel of niet komt.

Als u op vaste dagen in de week Tussenschoolse opvang nodig heeft, dan geeft u dat aan op het inschrijfformulier. U kiest dan voor regelmatig overblijven op vaste dagen en u geeft hiervoor een automatische incasso af. U betaalt per kind een vast bedrag voor het aantal keren overblijven per week, dat u op het inschrijfformulier heeft aangegeven. Blijft uw kind een keer niet over op de overeengekomen dag(en), dan bent u alsnog deze kosten verschuldigd.

Avonturijn brengt u maandelijks de overblijfkosten in rekening en incasseert deze bijdrage via een automatische incasso. Neemt u incidenteel TSO af dan is het overblijven iets duurder en kunt u gebruik maken van een strippenkaart. Een strippenkaart bevat 5 strippen, voor 5 keer overblijven, de strippenkaart blijft geldig zolang uw kind op school zit.