Tussenschoolse opvang

Samen met vriendjes en vriendinnetjes tussen de middag je boterham opeten op school. Super gezellig! Op de Willibrordusschool in Ruurlo organiseren wij de overblijf, ook wel tussenschoolse opvang (tso) genaamd.

TOP geregeld
Wij werken met een tso-coördinator op de locatie en vrijwilligers. Daarnaast wordt de algehele organisatie van de tso door Avonturijn geregeld, hierdoor heeft school er geen omkijken naar. Dat is fijn, want zo blijven de kosten laag!

 Tussenschoolse opvangmogelijkheden
tso op vaste dagen in de week
– Strippenkaart tso: gemakkelijk als je kind alleen af en toe een keertje overblijft

Aanvragen strippenkaart
Een strippenkaart bevat 5 strippen, voor 5 keer overblijven. De kaart blijft geldig zolang je kind op school zit. Aanvragen van de stippenkaart regel je eenvoudig via de ouderlogin op deze site. Zelfs nog een avond van tevoren!

Aanvragen vaste dagen
Dat regel je gemakkelijk hier (link naar inschrijfformulier). Je betaalt per kind een vast bedrag voor het aantal keren overblijven per week.

Overblijfkrachten
Overblijfkrachten ontvangen van ons een vrijwilligersvergoeding van € 9,00 per keer. Je wordt in overleg één tot vier keer per week ingeroosterd om het overblijven prettig te laten verlopen. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je dit heel eenvoudig hier kenbaar maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Sabine van de Kamp, tso-coördinator: tso@avonturijn.nl of bellen (0573) 760 203

Interesse in tussenschoolse opvang? Download het inschrijfformulier!

Het volledig ingevulde inschrijfformulier kun je digitaal opsturen naar onze afdeling Planning & Klantcontacten t.a.v. tso@avonturijn.nl of na het invullen het formulier uitprinten, ondertekenen en opsturen naar ons hoofdkantoor.