Op avontuur bij Avonturijn…

Buitenschoolse opvang 4 -12 jaar

Buitenschoolse opvang (BSO) is op avontuur gaan bij Kinderopvang Avonturijn! En buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd na een schooldag of tijdens de schoolvakanties. We halen je kind op bij school of in de klas. Dat doen we lopend of met een bakfiets. Is de afstand te ver om te lopen, dan staan onze eigen medewerkers aan de poort met een auto en zij brengen de kinderen naar de bso. Aan ouders worden geen extra kosten voor vervoer in rekening gebracht. Handig om te weten! Avonturijn heeft 17 buitenschoolse opvang locaties verspreid over de Achterhoek. Zo is er altijd een bso locatie bij jou in de buurt.

Buitenschoolse activiteiten
Sporten na schooltijd? Lekker vies worden in het bos? Koken? Schilderen? Het kan allemaal. Maar even lekker niets doen en je terugtrekken met een boek, of gewoon lekker ‘chillen’ met vrienden, kan natuurlijk ook.

Geen televisie of computer
Geen televisie of computer? Exact. Al kijken we heel soms gezamenlijk een film hoor. Maar we zijn graag een actieve buitenschoolse opvang waar kinderen, leren, spelen, ontdekken en ontspannen. We zijn veel buiten én…vies worden mag!

Buitenschoolse opvang in de schoolvakanties
Onze vakantieopvang is een feestje! Bijzondere programma’s, vaak met een leuk thema. En niet te vergeten: uitdagende activiteiten en leuke uitstapjes!

Voorschoolse opvang
Voorschoolse opvang
is een uitkomst als je vroeg naar je werk gaat. Je kind is vanaf 07.00 uur al van harte welkom bij ons. Eventueel met een meegebracht ontbijt. Wij brengen je kind veilig naar school, zelfs tot in de klas.

Op zoek naar buitenschoolse opvang?

Er is veel diversiteit in de sluitingstijden van scholen, voor onze buitenschoolse opvang locaties hebben we verschillende inschrijfformulieren. Je kunt gebruik te maken van één van onderstaande inschrijfformulieren door op de betreffende link te klikken. Dit ingevulde formulier kan je mailen naar:  s.vandekamp@avonturijn.nl
Mocht je, met je kind, eerst nog even een kijkje willen nemen op één van onze locaties, maak dan je wens voor een rondleiding hier kenbaar. Heb je nog een andere vraag en wil je teruggebeld worden, dat kan uiteraard ook. Vul dan even dit formulier in en we bellen je graag even terug op een moment dat het jou past.

Borculo

Scholen: Daltonschool St. Joris, Heuvelschool, Kiezel en Kei en school Noord. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Doetinchem

School: de Haven

Scholen: ‘t Prisma – Willy Brandtplein, Dichterbij en ‘t Mozaïek.

Scholen: ‘t Prisma – Wolborgenmate en OBS de Huet

Lochem

Scholen: St. Josephschool, Prins Hendrikschool, Mr. G. Propschool en de Barchschole. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Scholen: de Rank en de Vennegötte en St. Josephschool. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Rietmolen

School: Basisschool St. Jozef

Ruurlo

Scholen: Wonderwijs (5-gelijke dagen rooster), Willibrordusschool (continue rooster), Kerstzwartschool en Driesprong (traditionele schooltijden)

Vorden/Kranenburg (opvang vindt plaats op één van de BSO-locaties in Vorden). Kinderen worden door onze medewerkers op gehaald van de Kraanvogel.

Scholen: De Hoge Voorde en De Kraanvogel

Scholen: De Dorpsschool en De Kraanvogel

Warnsveld

Scholen: Arcade, de Fontein 

Wichmond

School: De Garve

Wolfersveen

School: SCCSSCHL 3.0

Zelhem

Scholen: De Meene, ‘t Loo en Jan Ligthartschool. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Digitaal inschrijven

Ben je (nog) geen klant bij Avonturijn? Dan kun je het onderstaande digitale inschrijfformulier invullen en versturen, dan zal één van de medewerkers van de afdeling Planning & Klantcontacten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meer vragen over Buitenschoolse Opvang? Neem contact op met de afdeling Planning & Klantcontacten. We helpen je graag!