Op avontuur bij Avonturijn…

Buitenschoolse opvang 4 -12 jaar

Buitenschoolse opvang (BSO) is op avontuur gaan bij Kinderopvang Avonturijn! En buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd na een schooldag of tijdens de schoolvakanties. We halen je kind op bij school of in de klas. Dat doen we lopend of met een bakfiets. Is de afstand te ver om te lopen, dan staan onze eigen medewerkers aan de poort met een auto en zij brengen de kinderen naar de bso. Aan ouders worden geen extra kosten voor vervoer in rekening gebracht. Handig om te weten! Avonturijn heeft 18 buitenschoolse opvang locaties verspreid over de Achterhoek. Zo is er altijd een bso locatie bij jou in de buurt.

Buitenschoolse activiteiten
Sporten na schooltijd? Lekker vies worden in het bos? Koken? Schilderen? Het kan allemaal. Maar even lekker niets doen en je terugtrekken met een boek, of gewoon lekker ‘chillen’ met vrienden, kan natuurlijk ook.

Geen televisie of computer
Geen televisie of computer? Exact. Al kijken we heel soms gezamenlijk een film hoor. Maar we zijn graag een actieve buitenschoolse opvang waar kinderen, leren, spelen, ontdekken en ontspannen. We zijn veel buiten én…vies worden mag!

Buitenschoolse opvang in de schoolvakanties
Onze vakantieopvang is een feestje! Bijzondere programma’s, vaak met een leuk thema. En niet te vergeten: uitdagende activiteiten en leuke uitstapjes!

Voorschoolse opvang
Voorschoolse opvang
is een uitkomst als je vroeg naar je werk gaat. Je kind is vanaf 07.00 uur al van harte welkom bij ons. Eventueel met een meegebracht ontbijt. Wij brengen je kind veilig naar school, zelfs tot in de klas.

Op zoek naar buitenschoolse opvang?

Omdat er zoveel diversiteit zit in de sluitingstijden van scholen, is er op dit moment nog geen goed digitaal inschrijfformulier mogelijk voor al onze buitenschoolse opvang locaties. Daarom verzoeken we je gebruik te maken van één van onderstaande digitale formulieren. Mocht je, met je kind, eerst nog even een kijkje willen nemen op één van de locaties, maak dan je wens voor een rondleiding hier kenbaar. Heb je nog een andere vraag en wil je teruggebeld worden, dat kan uiteraard ook. Vul dan even dit formulier in en we bellen je graag even terug op een moment dat het jou past.

Het inschrijfformulier graag volledig invullen en daarna opsturen naar s.vandekamp@avonturijn.nl
Je kunt het formulier ook uitprinten, ondertekenen en dan opsturen naar ons hoofdkantoor in Ruurlo:

Kinderopvang Avonturijn – Nieuwe Weg 5-01 – 7261 NL Ruurlo

Borculo

Scholen: Daltonschool St. Joris, Heuvelschool, Kiezel en Kei en school Noord. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Doetinchem

School: de Haven

Scholen: ‘t Prisma, Dichterbij en ‘t Mozaïek.

Scholen: ‘t Prisma – de Huet en OBS de Huet

Lochem

Scholen: St. Josephschool, Prins Hendrikschool, Mr. G. Propschool en De Barchschole. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Scholen: de Rank en de Vennegötte en St. Josephschool. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.

Ruurlo

School: Wonderwijs (5-gelijke dagen rooster), Willibrordusschool (continue rooster), Kerstzwartschool en Driesprong (traditionele schooltijden)

Vorden/Kranenburg (opvang vindt plaats op één van de BSO-locaties in Vorden). Kinderen worden door onze medewerkers op gehaald van de Kraanvogel.

School: De Hoge Voorde en de Kraanvogel

Scholen: De Dorpsschool en de Kraanvogel

Warnsveld

School: Arcade

Wichmond

School: de Garve

Wolfersveen

School: SCCSSCHL 3.0

Zelhem

Scholen: De Meene, CBS ‘t Loo en Jan Ligthartschool. Kinderen worden door onze medewerkers opgehaald van school.


Flexibele opvang en/of vakantieopvang

Indien je voor één van bovenstaande locaties flexibele opvang en/of (alleen) vakantieopvang zoekt, kun je je kind(eren) middels hetzelfde formulier bij ons aanmelden. Je mag bij ‘opmerkingen’ aangeven dat je flexibele en/of vakantieopvang zoekt.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de afdeling Planning & Klantcontacten: Sabine van de Kamp s.vandekamp@avonturijn.nl (0573) 760203

Meer vragen over Buitenschoolse Opvang? Neem contact op met de afdeling Planning & Klantcontacten. We helpen je graag!