Sollicitatieformulier

Als je voldoet aan de gestelde opleidingseisen, persoonlijke competenties en de motivatie waar we naar zoeken, laat het ons dan weten. Je weet gelijk hoe je kansen liggen en waar we naar op zoek zijn, want werken bij Avonturijn, dat is best een uitdaging... durf jij het aan? Vul dan het formulier in en solliciteer!

Voor meer informatie over de openstaande vacatures kun je contact opnemen met de medewerker van de afdeling P&O, 0573 – 760 205 of stuur een mail naar a.stokkers@avonturijn.nl

Direct solliciteren? Vul hieronder je gegevens in en klik op verzend:


Avonturijn hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Solliciteer je bij Avonturijn, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit sollicitatieformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure. Open sollicitatiebrieven bewaren we maximaal een jaar en worden daarna vernietigd.