Ouderbetrokkenheid

Ja graag!

Avonturijn hecht veel waarde aan contact en inbreng van ouders. Tenslotte realiseren we samen de beste kinderopvang!  Samen staan we voor de kwaliteit van onze opvang. Dit doen we niet alleen door tijd te nemen voor een goede dagelijkse overdracht met u, maar ook door het organiseren van ouderavonden en het jaarlijkse oudergesprek over uw kind.

U kunt direct zien hoe het met uw kind gaat!

schriftjeVia het ouderportaal van Avonturijn geven wij u een beeld van wat uw kind bij ons beleeft. Met foto’s en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Avonturijn-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via de Avonturijn-app.

Met ons meedenken?

U kunt op verschillende manieren actief betrokken zijn bij de locatie van uw kind. Wilt u bijvoorbeeld – als u dat leuk vindt – eens een handje helpen bij een activiteit of meedenken over ons beleid? Adviesrecht hebben over bijvoorbeeld onze tarieven, openingstijden, pedagogisch beleid. Dat is fijn! Laat het ons weten. Wie weet zoeken we nog een oudercommissielid. Geef u dan op voor de oudercommissie van uw locatie of de Centrale Ouder Commissie. Dat kunt u hieronder doen. Natuurlijk kunt u ook eerst een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen. In  de informatiebrochure oudercommissie treft u meer informatie aan. Ook kunt u uw belangstelling kenbaar maken op de locatie zelf.

Ja, ik heb belangstelling voor de oudercommissie!

Fieldset

 

Verification