Onze avonturen

Spannende activiteiten bij Kinderopvang Avonturijn!

Iedere dag bieden wij spannende activiteiten aan op al onze locaties. We noemen het ook wel ‘onze avonturen!’ Voor de jongsten liggen deze meer op zintuiglijk vlak, voor de oudere kinderen zijn deze meer gericht op spanning, uitdaging en durven doen.

Welke activiteiten bieden we dan bijvoorbeeld aan?

AC4kids bij Avonturijn
Een uitdagend activiteiten aanbod d.m.v. leuke beweegspelletjes op de dagopvang of uitdagende sporten op de buitenschoolse opvang. Wij vinden bewegen en sporten zelfs zo belangrijk, dat er bij Avonturijn specifieke medewerkers hiervoor bij ons werkzaam zijn. Zij maken deel uit van AC4kids!

Natuur
Uw kind is veel buiten bij ons. Zo trekken we er ook vaak op uit, de natuur in. Een lekkere boswandeling met leuke spelletjes bijvoorbeeld. Maar ook de jaarlijkse Modderdag slaan wij niet over. Niets zo lekker als met je blote voeten in de modder stampen! En wat te denken over hutten bouwen of picknicken?

Muziek
Uw kind maakt veel muziek bij  ons! We houden van zingen en zelf muziek maken. Zo is er bij Avonturijn op iedere locatie zeker één medewerker die een muziekinstrument bespeelt. En omdat we gek zijn op dans, show en muziek hebben we ook onze eigen Avonturijn Got Talent georganiseerd. Wat een avontuur!

Opa en Oma
Opa’s en oma’s zijn ieder jaar van harte welkom tijdens de speciaal voor hen georganiseerde ochtenden. Worden ze heerlijk in de watten gelegd! Maar we gaan ook regelmatig met de kinderen naar bejaardencentra. Dat vindt zowel jong als oud prachtig!

Vakantie-aanbod
Iedere vakantie zette we weer samen met de kinderen een bijzonder vakantieprogramma’s op. Elke vakantie weer iets nieuws. Spannend!