Gastouder in Vorden: Gastouderopvang het Buitenhuisje

Neem contact opGastouder in Vorden: Gastouderopvang het Buitenhuisje - - 7251HG Vorden - Geboortejaar: 1973

Opvangvormen

  • Gastouderopvang
  • Dagopvang 0-4 jaar

Het Buitenhuisje is een gezellige gastouderopvang  gelegen in het prachtige buitengebied van Vorden, waar uw kind fijn van het buitenleven kan genieten.

Graag stellen wij ons nader aan u voor: Wij zijn Lisa en Lori Boes en samen met onze 2 kleine hondjes wonen wij  in het buitengebied van Vorden. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende vormen van kinderopvang, hebben wij besloten om in 2013 samen gastouderopvang te beginnen.

Wij houden erg van gezelligheid en vinden het fijn om samen met de kinderen leuke dingen te doen. De kinderen kunnen zich bij ons in een vertrouwde omgeving ontwikkelen. Elke dag zien de kinderen vaste gezichten. Er zijn door de dag heen geen wisselingen van kinderen. Zo waarborgen we de rust in de groep.

Werken met thema’s vinden we leuk en we zien dat de kinderen daar erg van kunnen genieten.  Twee keer per jaar werken we aan een 'groot' thema, bijvoorbeeld Roodkapje of bijen. Afgelopen zomer hebben we de speelweide omgetoverd tot een heus Indianendorp. De kinderen konden zich die zomer heerlijk uitleven als Indiaan.

Regelmatig wordt er door en met de kinderen geknutseld. Deze mooie werkjes, waar de kinderen erg trots op zijn, worden opgehangen zodat iedereen ze kan  bewonderen. Natuurlijk mogen de kinderen ze daarna mee naar huis nemen. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen in een grote omheinde speelweide.

Daarom heen staan fruitbomen waarvan we in de lente de bloesem kunnen ruiken. In de herfst maken we van het fruit appelmoes of bakken we er  iets lekkers van. Op het erf lopen ook kippen die voor heerlijke eitjes zorgen. Deze eten we af en toe bij het middageten of de kinderen mogen een doosje met eitjes meenemen naar huis. 

Wat mag u van ons verwachten:

  • Een gezellige opvang met net ietsje meer
  • Wanneer één van ons ziek mocht zijn, gaat de opvang altijd door omdat we met z’n tweeën werken
  • Er is veel aandacht voor alle kinderen
  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • We vangen kinderen op van maandag t/m vrijdag

Heeft het bovenstaande uw belangstelling gewekt?

Neem dan (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of wij nog plek hebben op de door u gewenste dagen!
Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl  of bel met (0573) 760 222

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Dagopvang 0-4 jaarin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overleg
 LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
Dagopvang 0-4 jaar